Brf Trägården, Askim

Inflytt våren 2024.

I Trägården bor du havsnära i ett vackert trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Bostäderna är rymliga med exklusiva naturmaterial som askgolv och bänkskiva i kompsitsten.

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

Så hjälper våra mäklare dig att hitta rätt lägenhet.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01
 

Hitta ditt hem! Klicka i menyn och välj vilken information du ser.

Genom att klicka på ikonerna i den svarta menylistan kan du se prislistan, karta, fler bilder och en 360-visning.

Välkommen på visning!

Våra mäklare håller i visning på plats på mäklarbyrån Nya Kvadrats kontor på Åvägen 17C, Göteborg. På visningen finns materialprover så att du kan klämma och känna på inredningen. Du har självklart möjlighet att få alla dina frågor besvarade på plats av våra mäklare. 

Datum och tid
1 juni - kl. 17:00-17:30
16 juni - kl. 17:00-17:30
28 juni - kl. 17:00-17:30

Adress
Åvägen 17C, Göteborg (Gårda)

Anmälan
Du anmäler dig till visningen genom att skicka ett mejl till vår mäklare Sandra Messer

Grönska och gemenskap

Trägårdens nya kvarter med arkitektritade trähus uppmuntrar till gemenskap och omtanke. De ombonade och välkomnande gårdarna som öppnar upp mot varandra erbjuder rum för samvaro och avkoppling. Bostäderna är precis som nyproduktion ska vara, präglade av genomtänkta val när det kommer till material och utformning. Brf Trägården och husen som byggs intill certifieras alla enligt svanenmärkning, med miljömässig och social hållbarhet i främsta rummet. Här bor du bekvämt och hållbart i hus som byggs för att leva länge. 

Med havet, klipporna och naturområden runtomkring har du alltid nära till den livskvalitet som bara vackra omgivningar kan ge. På cykeln tar du dig till Askimsbadet på mindre än 10 minuter, och till Näset på under 20. Nära har du också till stadens utbud, med buss är du på Linnéplatsen inom 18 minuter. 

Kortfakta Trägården

ANTAL BOSTÄDER: 86 bostadsrätter
STORLEKAR: 1-4 RoK
YTA: 33-96 kvm
ARKITEKT: Bornstein Lyckefors arkitekter
BERÄKNAD INFLYTTNING: Våren 2024

Anmäl ditt intresse här.

Prislista brf Trägården

Harmoni och natur

Trägårdens bostäder bär med sig en känsla av den natur och miljö som präglar området där huset byggs. Närheten till hav, klippor och skog bjuds in med all den harmoni och stilsäkerhet som bor i naturmaterial. Vi har låtit trä, sten och naturnära toner forma grunden i ditt nya hem. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet där enkla detaljer bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös. 

Materialen skall inte bara vara miljömässigt hållbara utan även tåla ögats slitage. Därför har vi gjort val som är tidlösa och av hög kvalitét såsom ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten. I badrumsinredning och knoppar finns inslag av ek och valnöt, detaljer som ger personlighet och en inbjudande gedigen upplevelse.

Omtänksamt och vackert

Arkitekturen är stilsäker med bostäder skapade för en bekväm, hållbar och harmonisk livsstil. Trägårdens utformning ger balans mellan lätthet och tyngd, mellan öppenhet och avskildhet. Att bygga i trä och certifiera enligt svanen är ett av flera sätt för oss på Stena Fastigheter att bygga med balans, och med omtanke om människa och miljö.

Huskroppen öppnar upp mot innergården och grannkvarteret samtidigt som det avskärmar den lugna gården från den livligare gatusidan. Tillsammans med den ljusa träpanelen och metalldetaljer balanseras husets grova proportioner med en generös luftighet.

Bornstein Lyckefors arkitekter har ritat Trägårdens vackra hus. 

I filmen presenterar våra mäklare brf Trägården för dig

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek