Brf Trägården, Askim

Inflytt sommaren 2024

Bo havsnära, modernt och energieffektivt

Brf Trägården är ett nyproducerat trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Lägenheterna är hållbara och energieffektiva med inredning i tidlösa naturmaterial av hög kvalitet.

Välkommen på stomvisning!

Nu har du chansen att få se brf Trägården på nära håll. Den 25 september är du välkommen in på bygget där du får komma upp i huset och få en känsla för lägenheterna som växer fram. Vi som finns på plats är projektets mäklare samt personal från Sten Fastigheter och entreprenören PEAB. 

Datum och tid: Måndag 25/9 kl. 18:00-18:30. 
Adress: Askims Pilegårdsväg, Hitta hit
Öppet hus, ingen föranmälan behövs! 

Brf Trägården

ANTAL BOSTÄDER: 86 bostadsrätter
STORLEKAR: 1-5 RoK
YTA: 33-103 kvm
INFLYTTNING: Sommar 2024
Nästa visning:  Måndag 25/9 kl. 18:00-18:30. 

Visning sker i brf Trägården, Hitta hit

Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

Lägenhetsväljare

Klicka på en lägenhet för mer information

 

Prislista och lägenhetsinfo

Flytta redan nu!

Bostadsgaranti när du köper i Trägården

 Stena Fastigheter garanterar att du som köper en bostadsrätt av oss har möjlighet att hyra en bostad hela vägen fram till inflyttning. Vi erbjuder en hyresrätt i vårt bestånd medan du väntar på att få flytta in i din nyproducerade bostadsrätt. Detta innebär att du kan sälja din befintliga bostad i lugn och ro, när tajmingen känns rätt. 

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. 

Regler och villkor 

Skydd mot avgiftshöjning

Stena Fastigheters räntegaranti skyddar dig som köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter. Räntegarantin gäller i två år från inflyttning och är en trygghet för dig som köper en nyproducerad bostad.

Stena Fastigheter sköter dessutom den tekniska förvaltningen av Trägården i två år från inflyttning, vi kan därför garantera att förvaltningskostnaden inte stiger under perioden. Tillsammans med räntegarantin innebär det i praktiken ett skydd mot att höjda räntor eller förvaltningskostnader slår igenom i höjd månadsavgift.

Mer om Tryggt köp hos Stena Fastigheter.

Egna solceller och lägre ränta

Nära havet och naturen i Askim bygger vi brf Trägården. Hela kvarteret miljöcertifieras enligt Svanen, vilket möjliggör för grönt bolån med lägre ränta. Läs mer om Svanen och gröna bolån.

Brf Trägården kommer att ha en egen solcellspark om ca 400 kvm. Solcellerna på taket ger hållbar egen energiförsörjning av fastighetselen. Detta innebär ett skydd för föreningen från skenande elpriser, vilket är positivt både för föreningens och din egen plånbok. 

Här bor du helt enkelt billigt, bekvämt och hållbart i ett arkitektritat trähus som byggs för att leva länge. 

 

Nära city och natur

I Trägården har du naturen precis runt husknuten samtidigt som du har nära till shopping och service. Du tar dig smidigt in till city med Linnéplatsen några få busshålsplatser bort, Frölunda Torg når du lika snabbt via 10 min på cykeln. Inom promenad- och cykelavstånd når du skolor och förskolor samt mataffärer, idrottsplatser, golfbana, ridhus och mer. Dessutom kan du promenera till ditt lokala ekologiska bageri, lunchrestaurang och delikatessbutik.

Naturen ligger alltid nära till hands med Askimsbadet en kort cykeltur bort. Motionsspår och naturupplevelser finns vid Sisjön i Sandsjöbackas naturreservat. 

Läs allt om närområdet och det lokala utbudet i broschyren

 

Stilsäker och naturskön inredning

Trägårdens bostäder bär med sig en känsla av den natursköna miljö som präglar närområdet. Närheten till hav, klippor och skog bjuds med in i de nya bostädernas interiör. Vi har låtit trä och sten forma grunden i ditt nya hem med naturnära toner. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet. Enkla detaljer i trä bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös. 

Materialvalen är stilsäkra och av hög kvalitét. Ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten samt inslag av ek och valnöt samverkar till den genomtänkta och gedigna känslan.

 

Läs mer om brf Trägårdens inredning

Välkommen in!

360-rundtur i en av Trägårdens lägenheter

 

Digital broschyr 

 

I filmen presenterar våra mäklare brf Trägården för dig

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek