Brf Trägården, Askim

Inflytt sommar 2024.

Välkommen till ett havsnära trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Bostäderna är inredda med exklusiva naturmaterial som ger en harmonisk, stilsäker och tidlös känsla.

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

Så hjälper våra mäklare dig att hitta rätt lägenhet.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01
 

Brf Trägården

ANTAL BOSTÄDER: 86 bostadsrätter
STORLEKAR: 1-5 RoK
YTA: 33-103 kvm
ARKITEKT: Bornstein Lyckefors arkitekter
BERÄKNAD INFLYTTNING: Sommar 2024

Nästa visning hos mäklare: Torsdag 13/10 kl. 17:00-17:30


Anmäl dig till visningen via ett mejl till vår mäklare Sandra Messer

Klicka på en lägenhet för mer information.

 

Prislista brf Trägården

Bo hållbart och harmoniskt

Nära hav och natur i Askim bygger vi brf Trägården, ett arkitektritat och hållbart trähus med öppna och moderna lägenheter. Bostäderna präglas av omsorgsfulla val, med omtanke om vår planet och om dig som flyttar in. Hela kvarteret miljöcertifieras enligt Svanenmärkning, vilket gör att du kan teckna ett grönt bolån med förmånlig ränta. Läs mer om Svanen och gröna bolån.

Trägårdens ombonade gårdar uppmuntrar till gemenskap och omtanke. Med pergola, sittplatser, gräsytor och cykelparkeringar förenas nytta med nöje i en grönskande miljö. Den träfasaden är inte bara tidlös, trä är dessutom ett levande material som binder koldioxid. Solcellerna på taken säkrar grön energiförsörjning. Här bor du bekvämt och hållbart i hus som byggs för att leva länge. 

 

Med närhet till city och natur

I Trägården lever du ett bekvämt liv med naturen precis runt husknuten samtidigt som du har närhet till shopping och service. Du tar dig smidigt in till citypulsen, ca 10 minuter med cykel till Frölunda Torg och lika snabbt når du Linnéplatsen med buss. Inom promenad- och cykelavstånd har du flera skolor och förskolor, mataffärer och shopping samt idrottsplatser, golfbana, ridhus och mycket mer.

Du har alltid naturupplevelsen inom räckhåll med Askimsbadet en kort cykeltur bort och motionsspår och naturupplevelser vid Sisjön i Sandsjöbackas naturreservat. Fler goda stunder ligger nära till hands, en kort promenad från Trägården hittar du såväl ett ekologiskt bageri som den lokala lunchen och delikatessbutiken.

Läs allt om närområdet och det lokala utbudet i broschyren

 

Naturnära inredning

Trägårdens bostäder bär med sig en känsla av den natursköna miljö som präglar närområdet. Närheten till hav, klippor och skog bjuds med in i de nya bostädernas interiör. Vi har låtit trä och sten forma grunden i ditt nya hem med naturnära toner. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet. Enkla detaljer i trä bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös. 

Materialvalen är stilsäkra och av hög kvalitét. Ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten samt inslag av ek och valnöt samverkar till den genomtänkta och gedigna känslan.

360 visning

 

Digital broschyr 

 

Välkommen på visning!

Våra mäklare håller i visning på mäklarbyrån Nya Kvadrats kontor i Gårda. På visningen finns materialprover så att du kan klämma och känna på inredningen. Här får du alla dina frågor besvarade på plats av våra mäklare. 

Datum och tid
Torsdag 13/10 kl. 17:00-17:30
Onsdag 26/10 kl. 17:00-17:30.

Adress
Åvägen 17C, Göteborg (Gårda)

Anmälan
Anmäl dig till visningen via ett mejl till vår mäklare Sandra Messer

I filmen presenterar våra mäklare brf Trägården för dig

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek