Brf Trägården, Askim

Inflytt sommaren 2024

Nyproducerade och havsnära bostadsrätter

Bo hållbart, modernt och energieffektivt!

Brf Trägården är ett havsnära trähus mitt bland Askims gröna gårdar. Lägenheterna är hållbara och energieffektiva med inredning i tidlösa naturmaterial av hög kvalitet.

Kontakta oss gärna!

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01
 

Brf Trägården

ANTAL BOSTÄDER: 86 bostadsrätter
STORLEKAR: 1-5 RoK
YTA: 33-103 kvm
ARKITEKT: Bornstein Lyckefors arkitekter
BERÄKNAD INFLYTTNING: Sommar 2024

Visning i Trägårdens Showroom:Onsdag 15/2 kl. 17:00-17:30

Trägårdens showroom hittar du på Askims Pilegårdsväg 46.
För privat visning kontakta mäklare Sandra Messer

Klicka på en lägenhet för mer info

 

Prislista brf Trägården

Flytta redan nu!

Bostadsgaranti när du köper i Trägården

Stena Fastigheter garanterar att du som köper en bostadsrätt av oss har möjlighet att hyra en bostad hela vägen fram till inflyttning. Vi erbjuder en hyresrätt i vårt bestånd medan du väntar på att få flytta in i din nyproducerade bostadsrätt. 

Detta underlättar för dig som ska sälja en befintlig bostad. Med bostadsgarantin kan du i lugn och ro genomföra försäljningen när tajmingen känns rätt, utan att riskera att stå utan bostad fram till inflyttning. Även du som ska lämna en hyresrätt eller annat boende kan tryggt veta att vi vid behov hjälper dig med bostad fram till inflyttning. 

Du kan när som helst kontakta ansvarig mäklare för mer information. 

Läs mer för regler och villkor 

Skydd mot avgiftshöjning

Stena Fastigheters räntegaranti skyddar dig som köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter. Räntegarantin gäller i två år från inflyttning och är en trygghet för dig som köper en nyproducerad bostad.

Vi märker av en ökad oro till följd av inflation och ränteökningar. Därför förstärker vi nu vårt trygghetserbjudande med räntegarantin som i praktiken blir ett skydd mot höjd månadsavgift till följd av ökade räntekostnader.

Stena Fastigheter sköter dessutom den tekniska förvaltningen av Trägården i två år från inflyttning, vi kan därför garantera att förvaltningskostnaden inte stiger under perioden. Ytterligare ett skydd mot avgiftshöjning!

Läs mer om Tryggt köp hos Stena Fastigheter.

Egna solceller och lägre ränta

Nära havet och naturen i Askim bygger vi brf Trägården. Hela kvarteret miljöcertifieras enligt Svanen, vilket möjliggör för grönt bolån med lägre ränta. Läs mer om Svanen och gröna bolån.

Brf Trägården kommer att ha en egen solcellspark om ca 400 kvm. Solcellerna på taket säkrar hållbar egen energiförsörjning av fastighetselen. Detta innebär att föreningen skyddas från skenande elpriser, vilket är positivt både för föreningens och din egen plånbok. 

Här bor du helt enkelt billigt, bekvämt och hållbart i ett arkitektritat trähus som byggs för att leva länge. 

 

Nära city och natur

I Trägården har du naturen precis runt husknuten samtidigt som du har nära till shopping och service. Du tar dig smidigt in till city med Linnéplatsen några få busshålsplatser bort, Frölunda Torg når du lika snabbt via 10 min på cykeln. Inom promenad- och cykelavstånd når du skolor och förskolor samt mataffärer, idrottsplatser, golfbana, ridhus och mer. Dessutom kan du promenera till ditt lokala ekologiska bageri, lunchrestaurang och delikatessbutik.

Naturen ligger alltid nära till hands med Askimsbadet en kort cykeltur bort. Motionsspår och naturupplevelser finns vid Sisjön i Sandsjöbackas naturreservat. 

Läs allt om närområdet och det lokala utbudet i broschyren

 

Stilsäker och naturnära inredning

Trägårdens bostäder bär med sig en känsla av den natursköna miljö som präglar närområdet. Närheten till hav, klippor och skog bjuds med in i de nya bostädernas interiör. Vi har låtit trä och sten forma grunden i ditt nya hem med naturnära toner. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet. Enkla detaljer i trä bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös. 

Materialvalen är stilsäkra och av hög kvalitét. Ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten samt inslag av ek och valnöt samverkar till den genomtänkta och gedigna känslan.

360 visning

 

Digital broschyr 

 

Välkommen på visning!

Våra mäklare håller i visning på plats i Trägårdens Showroom i Askim. Showroomet är inrett med materialprover så att du kan klämma och känna på inredningen. Här får du alla dina frågor besvarade på plats av våra mäklare och hjälp att hitta rätt lägenhet för ditt behov

Datum och tid
Onsdag 15/2 kl. 17:00-17:30
Tisdag 28/2 kl. 17:00-17:30

Adress
Askims Pilegårdsväg 46

Anmälan
Ingen föranmälan behövs. Hör av dig till projektets mäklare för att boka ptivat visning:  Sandra Messer

I filmen presenterar våra mäklare brf Trägården för dig

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek