Vill du vara vår nästa gäst?

#Stadsbyggarlunchen ordnas varannan fredag kl. 12-13.

 

 

Var med och lyft intresset för stadsbyggnad

Vi vill lära känna dig som arbetar med stadsutveckling. Vi tror på att lyssna och på att dela idéer. Varannan vecka bjuder vi därför in en eller flera personer som vi vill prata stadsutveckling med. Vi kallar det Stadsbyggarlunchen. Ämnen som kan vara aktuella är social hållbarhet, inkludering, stadsbyggnation, vilka bygger vi för?, ”rummen mellan husen”, arkitektur, konst, klimat, energi, ekonomi, co-living, co-working, framtids-/trendspaning, stadens utveckling, digitalisering och så vidare.
Är det du nästa gång? Hör av dig till oss om du vill inspirera eller själv bli inspirerad till att lyfta stadsutveckling i Stockholm till en ny nivå.

Varför?

För att vi tror på att vägen till ett mer innovativt företag bygger till en stor del på inspiration samt inkludering och stadsbyggarlunchen ger oss möjligheten att se saker från ett nytt håll,bli inspirerat och ha roligt. Du lär känna Stena Fastigheters omtänksamma, proffsiga, innovativa och öppna medarbetare. Du lyfts fram i våra sociala medier. Och lunch måste vi ju ändå äta. 

Hur går det till?

Du anmäler ditt intresse nedan, meddela gärna eventuella allergier. Samtalet pågår under en timme på vårt fina kontor på Vattugatan 2, mitt i centrala Stockholm. Du får träffa någon av oss som arbetar med stadsbyggnadsfrågor. Vi äter, samtalar och tar en bild till våra sociala medier. En sammanfattning av vårt samtal publiceras i våra mediekanaler, som du även kan använda i dina kanaler. Stena Fastigheter bjuder på lunch.

Hjärtligt välkommen, vi ser framemot till att ha lunch med dig!

Intresseanmälan

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.