Sommarjobba som Förändringsagent

Är du ung och driven? Vill du lära dig mer om entreprenörskap, bli bättre på att ta initiativ och vara lösningsorienterad samtidigt som du skapar en positiv förändring i ditt område? Sök jobbet som Förändringsagent!

Vi erbjuder ett unikt sommarjobb som Förändringsagent, där unga utvecklar entreprenöriella förhållningssätt och förmågor genom att skapa och driva projekt som bidrar positivt till samhället. Det handlar om att du, tillsammans med andra unga, brainstormar, utvecklar idéer och tar fram en plan för genomfrörande och marknadsföring. 

Uppdraget för 2022 är att under sommaren idéutveckla, planera och genomföra ett projekt för att stärka gemenskapen och öka tryggheten i Stena Fastigheters boendeområden. Projekten genomförs av unga hyresgäster i mindre team och projektens resultat ska presenteras för Stena Fastigheters ledningsgrupp. 

För att kunna söka sommarjobbet som Förändringsagent ska du vara hyresgäst hos Stena Fastigheter i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka. Du ska vara mellan 18-22 år. Sommarjobbet sker i samarbete med Förebildarna. 

 

 

Mer info och ansökan!

Här kan du läsa mer om sommarjobbet som Förändringsagent och göra en ansökan.

Sök sommarjobb!