Plusrenoverad bostad - Ett mer modernt och framtidssäkrat hem!

Ett sätt att säkra husen för framtiden.

Vi har ett ansvar att framtidssäkra våra fastigheter och boendemiljöerna så att de möter upp dagens, men framförallt morgondagens, hållbara krav. En plusrenoverad lägenhet innebär att vi moderniserar standarden med hållbara och kvalitativa produkter. Exempelvis sätter vi i ett nyrenoverat, modernt kök in miljö- och energieffektiva vitvaror och under diskbänken görs plats för fler sorteringskärl. Allt för en mer hållbar vardag!

Samtidigt passar vi på att, i nästan alla plusrenoveringar, byta den del av avloppsstammen som hör till lägenheten. Det medför minskad risk för stopp, läckor och skador. Genom detta undviker vi stora och krångliga traditionella stambyten där hyresgästerna påverkas i större utsträckning. 

Det här innebär en plusrenoverad bostad:

Ta en titt in i en plusrenoverad bostad!

Observera att standarden för en plusrenoverad lägenhet kan skilja sig något åt inom våra olika bostadsområden i Stockholm. Kontakta oss på plus.stockholm@stena.com för mer information.

 

Observera att standarden för en plusrenoverad lägenhet kan skilja sig något åt inom våra olika bostadsområden i Stockholm, och beroende på när bostaden renoverades. Till exempel: lägenheter renoverade under 2024 har gråa köksluckor. Lägenheter renoverade innan 2024 har vita köksluckor. Kontakta oss på plus.stockholm@stena.com för mer information.