Studentbostäder i Göteborg

Stena Fastigheter har i sitt bestånd ett antal studentbostäder i olika områden runt om i staden.

Fyrklöversgatan 7

Fyrklöversgatan ligger nära Backaplan, Wieselgrensplatsen, Ringön och Lindholmen. Det är nära till matbutiker, gym, bibliotek, parker och kollektivtrafiken. Lägenheterna är ettor med pentry (kok-plattor, kyl och frys). Du har ett eget badrum med dusch. Wifi finns installerat och är klart att använda. Lägenhetsdörren öppnas med tagg och kod. I huset finns en tvättstuga och på taket den gemensamma terrassen med härlig utsikt. Ange Lundby när du söker din lägenhet.

Sök lägenhet >

Pilegårdsgatan 2

Studentbostäderna på Pilegårdsgatan 2 är belägna på Eriksberg, med cykelavstånd till det stora studieområdet Lindholmen. Ett stenkat bort ligger Eriksbergsbryggan med ett stort utbud av restauranger, barer och annan service. Mataffär och kommunikationer är nära. Ange ”Eriksberg” när du söker din lägenhet.

Sök lägenhet >

Pennygången

Pennygången är beläget i gränslandet mellan Högsbo och Högsbohöjd. Här bor du på cykelavstånd till populära Mariaplan och Slottskogen. I området har du naturen i Ruddalen, två stycken matbutiker, gym och annan service. Bussar går in till stan hela tiden. Dessutom kan du cykla till havet härifrån. Lägenheterna på Pennygången söks via SGS.

Kontakta SGS >