Brf Höjden, Ekebäckshöjd

Passa på, klart för inflytt!

Ett fåtal lägenheter om 3 rum och kök finns kvar att köpa. Kontakta våra mäklare för mer information om de inflyttningsklara lägenheterna.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Lägenheterna i brf Höjden är ljusa och moderna med klassisk, stilren och monokrom inredning. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, en stil som ger dig utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Lägenheternas planlösning är genomtänkt och effektiv med smart förvaring och öppna, sociala ytor med plats för umgänge och trivsamma stunder både inomhus och utomhus. 

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till friluftslivet i Ruddalen och Påvelunds idrottsanläggningar. En promenad eller cykeltur tar dig till mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det cykelavstånd till klippor och bad.

Precis runt hörnet hittar du både mataffär och gym som flyttat in i nya lokaler i just över gatan i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräning, träning med personlig tränare och bastu.

 

Vy från Sjupundsgatan
Vy från Sjupundsgatan

Notera att bilder och 3D-modeller är visualiseringar, och att mindre avvikelser kan förekomma.