Brf Höjden, Ekebäckshöjd

Inflytt hösten 2022

Välkommen till Brf Höjden, med närhet till Slottskogen och gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren

Här kan du se vilka lägenheter som är till salu. I listvyn finns även en lista över alla lägenheter med priser, planlösningar, avgifter och mer information. Allt du behöver veta för att hitta ditt nya hem!

Välkommen på visning!

Visning hålls av våra mäklare i brf Höjdens showroom i Ekebäckshöjd. Våra showrooms är fullt inredda lägenheter där du får möjlighet att promenera runt och "klämma och känna" på material och inredning.

Välkommen att höra av dig till mäklarna och boka en privat visning.

Adress: Pennygången 84, vänligen följ skyltning.

För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare, Sandra Messer eller Adam Andreasson.

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

De kvarvarande lägenheterna i brf Höjden är ljusa och moderna i storlekar om 1-3 rok, med klassisk, stilren och monokrom inredning. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, en stil som ger dig utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Lägenheternas planlösning är genomtänkt och effektiv med smart förvaring och öppna, sociala ytor med plats för umgänge och trivsamma stunder både inomhus och utomhus. 

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till friluftslivet i Ruddalen och Påvelunds idrottsanläggningar. En promenad eller cykeltur tar dig till mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det cykelavstånd till klippor och bad.

Precis runt hörnet hittar du ICA Nära och gymmet STC som flyttat in i nya lokaler i just över gatan i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräning, träning med personlig tränare och bastu.

 

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong