Horisont, Vega i Haninge

Endast 1 lägenhet återstår, först till kvarn-principen gäller! Gör din köpanmälan idag!

Välkommen till Brf Horisont, vår andra etapp med bostadsrätter i populära Vegastaden. Endast 1 lägenhet kvar! Den kvarvarande lägenheten är på 1 rum o kök. Kontakta vår mäklare för mer information!

Planerad inflyttning hösten 2022.

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Välkommen hem!

Lägenheterna i brf Horisont är ljusa med öppna sociala ytor där det är lätt och trivsamt att umgås. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. 

Inredningen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stort fokus på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och att uttrycket håller över tid. De naturnära tonerna ger en harmonisk bas, där du själv får utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem.

ALLT OM BRF HORISONT I VÅR BROSCHYR
vardagsrum horisont stenafastigheter

Vega - ett enklare liv med närhet till allt

Brf Horisont byggs som ett av tre punkthus i vårt nya kvarter längst Gaffelseglet i den nya, gröna stadsdelen Vega i Haninge. Här bor med närhet till allt, du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården - och den lugna naturen ligger precis runt husknuten. Här lever du ett bekvämt liv med närhet till natur, service och den nya pendeltågsstationen.

Stena Fastigheter tillför både hyresrätter, bostadsrätter och bostadsrätter i radhus i Vega. Stadsdelen växer för varje vecka som passerar och serviceutbudet byggs på med restauranger, butiker och mycket annat.

ext_horisont_aestheticastudio

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

Här kan du se vilka lägenheter som är till salu och hitta ditt framtida hem. Du kan dessutom kika in i en lägenhet och se hur det kommer se ut när det väl är färdigbyggt. Klicka på interiör rundvandring så visar vi ett exempel från en ljus och välplanerad 3,5 rummare. I listvyn finns även lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder. 

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen