Horisont, Vega i Haninge

Slutsålt!

Bostadsrätterna i brf Horisont är slutsålda och inflyttning skedde 2022. Alla hem byggdes med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta har dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Lägenheterna har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås.

Fakta:

Horisont är inflyttat och klart! 

Antal lägenheter: 41

Storlekar: 1 - 4 rok om 32 - 84 kvm

Totalentreprenör: NCC

Arkitekt: In Praise of Shadows

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.

Svanen

Svanencertifieringen intygar att våra bostäder är byggda efter höga miljö- och hälsokrav på produkt- och miljöval, har en låg energiförbrukning och ett trivsamt inomhusklimat. Bra för både plånboken, miljön och din egen hälsa

Nära till allt

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att bo i Vega. Tack vare den nya pendeltågsstationen, tar du dig lika smidigt in till citypulsen som ut i den vackra skärgården. Även busstorget, gång- och cykelvägarna samt den nya trafikplats är en del av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Här bor du även granne med naturen där du kan välja och vraka mellan vackra naturreservat, trygga strövområden, mäktiga skogar, vatten och ängar.

Materialval

Bostädernas inredning och materialval är noga utvalt för att både klara tidens tand och ha ett tidlöst uttryck som känns rätt i många år framåt. Här är det fullt av smarta lösningar som präglas av ett hållbart tänk. Med saker som snålspolande kranar och miljöcertifierade vitvaror minskar den dagliga miljöpåverkan. De miljöcertifierade bostäderna är energieffektiva, vilket både syns på elräkningen för de boende och gynnar miljön. 

Att bo i Vega

Läs mer om den nya stadsdelen som växer fram.

Våra kvarter - Vega