Horisont, Vega i Haninge

I en lugn, grön del av det nya Stockholm, bara 25 minuter från centralen, bygger vi vidare i den nya populära stadsdelen Vegastaden i Haninge. 31 sålda, endast 10 återstår och först till kvarn-principen, så gör din köpanmälan redan idag!

Nu har vi släppt vår andra etapp med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega längs med Gaffelseglet. I Brf Horisont uppför vi lägenheter i storlekar om 1-4 rum och kök på 32-84 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. 

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Inredningen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stor fokus på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och att uttrycket håller över tid. De naturnära tonerna ger en harmonisk bas. Det ljusa och lättsamma bryts sedan av med svarta sofistikerade detaljer som kommer igen i både kök och badrum. Tillsammans skapar det en stilren, medveten och varm känsla. En känsla av hemma.

I Horisont bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad inflyttning hösten 2022.

Missade du premiären. Ingen fara, här kan du se hela presentationen i lugn och ro!

Ta mig till presentationen!

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

I Horisont hittar du 41smart planerade hem från 1-4 rum och kök. I listvyn kan du utforska ännu mer. Här kan du exempelvis kika in i ditt framtida hem och se hur det kan se ut när det väl är färdigbyggt. Vi visar ett exempel från en ljus och välplanerad 3,5 rummare. Du klickar bara på knappen för VR till och tar dig en 360-graders rundvandring. I listvyn finns även lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder. 

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen