Hitta din favorit

Hitta ditt nya hem i brf Horisont. Här finns ett smakprov på några av de lägenhetstyper, 1-4 rok som du kan välja mellan. Hemmen är ljusa och generösa, planeringen är smart och kvadratmetrarna nyttjas maximalt.

1 ROK 33 KVM

Ett rum och kök med plats för både prylar, gäster och dig själv. De 33 kvadratmetrarna är nyttjade till max. Här finns gott om förvaring, fullutrustat kök och badrum med kombimaskin.

2 ROK CA 49 KVM

Öppet och socialt med köksö, men också en matplats som ligger avskilt vilket ger en mysig och privat känsla.Vardags­rummet har ett härligt ljusinsläpp och förlängs genom utgång till den rymliga balkongen. I hallen finns gott om förvaring så att det blir enkelt att hålla ordning på både kläder och saker.

Lgh 1703 2 rok 49 kvm

 

2,5 ROK CA 47 KVM

Klädkammare, gästrum, kontor eller kanske din plats för hemma-yoga? Att ha ett halvt rum med fönster skapar möjligheten att forma nästan vilket extrarum du vill. Kök, vardagsrum och matplats ligger samlat och här kan man enkelt umgås samtidigt som man lagar mat.

 3 ROK CA 53 KVM

Att få många rum på liten yta är inga problem med en välplanerad och smart planlösning. Här fyller varje kvadratmeter en funktion och det stora ljusinsläppet skapar en luftig känsla.

3 ROK CA 68 KVM

Perfekt balans mellan det öppna och sociala, och det mer privata och avskilda. Här är varje kvadrat­meter noggrant planerad. En köksö knyter samman kök, matplats och vardagsrum. De öppna ytorna skapar gott om utrymme och här strålar ljuset in genom flera stora fönster.

Lgh 1701 3 rok 68 kvm

3,5 ROK, 82 KVM

Livet händer, livet förändras. Att ha rum som kan användas på olika sätt skapar verkligen ett hem för både nu och sen. Totalt finns 3,5 rum och kök där en klädkammare med fönster enkelt kan göras om till arbetsrum eller mindre sovrum. Planlösningen är halvöppen med en trevlig köksö och ytorna att umgås på är stora. I vardagsrummet finns utgången till den rymliga balkongen om cirka 10 kvm.

Lgh 1702 3_5 rok 82 kvm

4 ROK CA 84 KVM

Njut till fullo både inomhus och utomhus. Här finns både stora sociala ytor och många privata rum. En extra wc och dusch samt gott om förvaring i lägenheten ger ett funktionellt och praktiskt hem. Dessutom finns det ett externt förråd. Utanför i nordost, breder den härliga uteplatsen om ca 54 kvm ut sig.

Lgh 1001 4 rok 84 kvm