Lunar, Vega i Haninge

4 lägenheter kvar, inflytt december 2023

Gör din intresseanmälan nu, så hör vår mäklare av sig inom kort!

 

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Hitta din lägenhet i hemväljaren

Klicka på ett av husen för att se de lediga lägenheterna i den valda etappen. Klicka här för att se hela prislistan och info om lägenheterna.

Tryggt köp med bostadsgaranti

Stena Fastigheter garanterar att du som köper en bostadsrätt av oss har möjlighet att hyra en bostad hela vägen fram till inflyttning. Vi erbjuder en hyresrätt i vårt bestånd medan du väntar på att få flytta in i din nyproducerade bostadsrätt. 

Detta underlättar för dig som ska sälja en befintlig bostad. Med bostadsgarantin kan du i lugn och ro genomföra försäljningen när tajmingen känns rätt, utan att riskera att stå utan bostad fram till inflyttning. Även du som ska lämna en hyresrätt eller annat boende kan tryggt veta att vi vid behov hjälper dig med bostad fram till inflyttning. 

Vi erbjuder en hyresrätt i aktuellt storstadsområde, och i den mån det är möjligt erbjuds du hyresrätt i samma närområde som bostadsrätten du tecknat förhandsavtal för.

Du kan när som helst kontakta ansvarig mäklare för mer information. 

Läs mer för regler och villkor 

Ett modernt hem med närhet till allt

Längtar du efter ett modernt hem med närhet till allt du behöver? Brf Lunar har ett av Vega bästa lägen med grönskan runt hörnet och service nära till hands. Här har du gym, skolor, matbutiker och restauranger inom promenadavstånd. Bostäderna har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster får du ett härligt naturligt ljusinsläpp, lägenheterna har dessutom rymliga balkonger.

Inför inflytt december 2023 är 78 av lägenheterna redan sålda, 5 finns kvar!

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN
LÄS MER OM VEGA

Hitta ditt nya hem!

De kvarstående 5 lägenheterna är mellan 1-2 rum och kök. Se lägenheternas placering, pris, avgift och mer information i hemväljaren. Gör en intresseanmälan, så hör vår mäklare av sig till dig med mer information och hjälp att hitta ditt nya hem. 

HEMVÄLJARE
INTRESSEANMÄLAN

Genomtänkta val i ett grönskande kvarter

I brf Lunar flyttar du in i ett hem som präglas av genomtänkta val, för en bättre, enklare och mer hållbar vardag. Med omtanke om både människa och miljö bygger vi hållbart för att certifiera enligt Svanen. Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft. Dessutom är de nyproducerade hemmen fulla av smarta och effektiva lösningar för en lägre material- och energiförbrukning. Bra för både miljö och plånbok! 

 Lunar kommer att miljöcertifieras enligt Svanen vilket ger dig som köper en bostad goda möjligheter till ett grönt bostadslån med lägre ränta.

LÄS MER OM SVANEN OCH GRÖNA BOLÅN

Välkommen in!

Kika runt i en öppen trerummare med balkong, och få en uppfattning om hur lägenhterna kan se ut när de är färdigbyggda. 

Bilder och visualiseringar är illustrationer. Avvikelser kan förekomma.