Lunar, Vega i Haninge - SLUTSÅLT

Populära brf Lunar är slutsålt

Brf Lunar i Vega består av 83st lägenheter fördelat på två huskroppar med fasader av robust ljus stålplåt som ändrar karaktär efter hur himmelsljuset reflekteras. Sadeltaket, som är småstadsinspirerat, är utrustat med solceller på den södra sidan.

Lägenheterna är byggda med öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster ges ett härligt naturligt ljusinsläpp. Den noggrant utvalda inredningen ger en harmonisk bas med sina naturnära toner. Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid. 

Fakta:

Lunar är inflyttat och klart! 

ANTAL LÄGENHETER: 83 bostadsrätter

STORLEKAR: 1 till 5 ROK om 32-101kvm

TOTALENTREPRENÖR: NCC

ARKITEKT: In Praise of Shadows

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.

Svanen

Svanencertifieringen intygar att våra bostäder är byggda efter höga miljö- och hälsokrav på produkt- och miljöval, har en låg energiförbrukning och ett trivsamt inomhusklimat. Bra för både plånboken, miljön och din egen hälsa

Solceller

Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft.

Stålfasad

Stålplåt är ett robust och hållbart material som håller över tid, kräver litet underhåll och har stora möjligheter att återvinnas. Och ger självklart ett lite tuffare utseende!

Grön betong

Lunar byggs med grön betong som innebär att betongens klimatpåverkan minskar med upp till 50 % med bibehållen livslängd och kvalitet.

Att bo i Vega

Läs mer om den nya stadsdelen som växer fram.

Våra kvarter - Vega