Lunar, Vega i Haninge

Säljstart 23 september!

41 Ljusa, öppna och sociala bostadsrätter i ett nyproducerat kvarter!
Anmäl ditt intresse redan idag och var först med att hitta din favoritlägenhet när vi säljstartar den 23 september. 

Planerad inflyttning hösten 2023.

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Lunar i Vega - ett enklare liv med närhet till allt

Välkommen till ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspuls alltid nära, med den nya pendelstationen är city bara 25 minuter bort. 

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN
LÄS MER OM VEGA

Hitta ditt nya hem!

Brf Lunar består av ljusa och öppna lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök. Hitta den planlösning som passar dig bäst genom att kolla bland planlösningarna för de 41 lägenheterna. Gör en intresseanmälan, så meddelas du så fort vi säljstartar och får chansen att välja din favoritlägenhet först av alla. Dessutom blir du först att få reda på lägenheternas priser.

Planlösningar

Intresseanmälan

Ljusa hem med öppna sociala ytor

Lägenheterna i brf Lunar har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster ges ett härligt naturligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom rymliga balkonger eller uteplatser.

Den noggrant utvalda inredningen ger en harmonisk bas med sina naturnära toner, och välkomnar dig att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid.

Genomtänkta val i ett grönskande kvarter

I brf Lunar flyttar du in i ett hem som präglas av genomtänkta val, för en bättre, enklare och mer hållbar vardag. Med omtanke om både människa och miljö bygger vi hållbart för att certifiera enligt Svanen. Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft. 

I Vega är det enkelt att leva utan bil för den som vill. Med ett stort serviceutbud runt husknuten har du nära till såväl mataffär och restauranger som till gym, skola, frisör, bageri och såklart pendeltågstation och busstorg. 

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen