Radhus 100 kvm

Välplanerade radhus i storlekar om 4 rok i två plan, alla med rymlig uteplats och gräsmatta i varierande storlek.

Stadsradhus om 100 kvm

I radhuset om 100 kvadratmeter finns det plats för vardagens alla stunder och det generösa ljusinsläppet tillsammans med de välplanerade kvadratmetrarna, skapar gott om trevliga ytor att umgås på.

Entrén har praktiskt klinkergolv och härifrån kommer du direkt in till det välkomnande vinkelköket. Köket från Vedum har en köksö som gärna blir husets sociala samlingspunkt för både familjemedlemmar och gäster. Här kan ni småprata och umgås samtidigt som du lägger din sista hand på maten. Vardagsrummet vetter mot baksidan och här flödar ljuset in från flera fönster och den luftiga ytan skapar gott om plats för att inreda med mer än bara en soffgrupp. 

Sovrummen ligger en trappa upp i huset och består av ett stort sovrum och två mindre. I det större sovrummet finns bra utrymme för förvaring i form av en stor klädkammare. Badrum finns på varje våning och det minskar såklart stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt. Badrummen är helkaklade med vitt kakel på väggarna och kontrasterande mörkt klinkergolv, handdukstork samt spotlights i tak. På övre våningsplanet är badrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp.

För att du ska kunna sätta din personliga prägel på hemmet finns ett flertal inredningsval du kan välja att göra mot en tillvalskostnad.

Uteplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet och ger hemmet ett extra rum under sommaren. Här finns också ett praktiskt kallförråd. Tomtytan med gräsmatta varierar i storlek. Parkeringsplats ingår till varje hus.

Planlösningen är en tidig skiss och kan justeras

planlösning  radhus 100 kvm vårtriangeln