Radhus 114 kvm

Välplanerade radhus i storlekar om 5 rok i två plan, alla med gräsmatta i varierande storlek.

Stadsradhus om 114 kvm

Med himlen som tak och solen som lampa kan du njuta fullt ut på uteplatsen, alla med gräsmatta i varierande storlek. Planlösningen bjuder på stora ytor att umgås på och privata rum för både lek och återhämtning. Hela fyra sovrum gör detta till det perfekta boendet även för den lite större familjen, eller för den som vill ha möjlighet till gästrum eller kontor. 

Entré med klinkergolv gör det enkelt att hålla efter både grusiga och leriga skor. Entrén övergår i hall som i sin tur öppnar upp mot vinkelköket. Tvättstugan är rymlig och praktiskt utformad med bänk ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren samt överskåp. På golvet läggs mörkt klinker. Köket från Vedum är praktiskt och modernt utformat med en köksö som möjliggör för umgänge samtidigt som maten lagas. Här finns även plats för ett större matbord. Vardagsrummet är generöst i storlek och gör det möjligt att möblera på flera olika sätt. Även här kan du inreda med matbord. Flera fönster ger ett härligt ljusinsläpp och utgång till uteplatsen skapar en förlängning av umgängesytorna.

Sovrummen ligger en trappa upp i huset och totalt finns fyra stycken. I det största sovrummet finns en praktisk skjutdörrsgarderob. Badrum finns både vid entrén och centralt mellan alla sovrum på övre våningen. Båda badrummen är helkaklade med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv, handdukstork samt spotlights i tak.

För att du ska kunna sätta din personliga prägel på hemmet finns ett flertal inredningsval att göra mot en tillvalskostnad.

Uteplatsen blir snabbt en favorit för alla familjemedlemmar, speciellt under sommaren. Möjligheten till utelek utan att behöva lämna hemmet är uppskattat av både stora som små. Här finns också ett praktiskt kallförråd. Tomtytan med gräsmatta varierar i storlek. En parkeringsplats ingår till varje hus.

Planlösningen är en tidig skiss och kan justeras

planlösning radhus 114 kvm Vårtriangeln