Den stora sommarsatsningen 2020

På grund av rådande corona-kris initierades en speciell sommarsatsning bestående av en mängd olika gårdsaktiviteter där alla medarbetare på Stena Fastigheter deltog tillsammans med hyresgästerna.

Årets sommar har varit minst sagt annorlunda! Med anledning av Corona-pandemin och de restriktioner Sverige fick till följd av den, ville vi ställa upp lite extra för alla de hyresgäster som stannade hemma mer än vanligt. En speciell sommarsatsning initierades där alla medarbetare på Stena Fastigheter skapade och deltog i aktiviteter och evenemang i våra kvarter.

Bland annat byggdes nya grillplatser i många av våra områden för att göra det enklare att umgås utomhus. Medarbetare på Stena Fastigheter skänkte också leksaker och utomhusprylar så att kunde ha roligt på gårdarna. Pysselmaterial köptes in och våra engagerade sommarjobbare pysslade med barnen på regniga dagar.

Utöver det deltog alla medarbetare i olika aktiviteter under hela sommaren. Bland annat anordnades kubbtävling, invigning av frisbeegolfbana, fotbollsskola, tipspromenad, grillkväll med popcorn-maskin, trygghetsvandringar och massa mer.

Sommarsatsningen är en del av vår relationsförvaltning. Relationsförvaltning kallar vi vårt arbete med att skapa långsiktiga relationer och ta hand om våra hyresgäster. Allt för att skapa trygga kvarter där människor trivs och mår bra!

Ta del av bilderna från våra områden i bildspelet nedan.