Aprilgatan 30, Kortedala

Fantastisk lokal med två våningar i Kortedala!

Område
Göteborg
Yta
168 m²
Typ
Lager/Förråd/Arkiv
Tillträde
Enligt överenskommelse
EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Beskrivning

Utmärkt lokal i två plan för cykelverkstad, kontor, showroom eller konstnärsateljé. Här kan du skapa en unik och mångsidig verksamhet som passar dina behov. Dessutom finns det gott om utrymme för andra verksamheter som:
Yogastudio: Med gott om utrymme på två våningar kan du skapa en lugn och avkopplande miljö för yogaentusiaster.
Kreativt utrymme: Med sin stora yta och ljusa interiör är denna lokal perfekt för kreativa projekt som konst, fotografi eller musik.
Kontor med lager: Med gott om utrymme för både kontorsarbete och lagerhantering kan du skapa en effektiv och mångsidig verksamhet.

Lokalen är utrustad med stora ytor och möjlighet till pentry och wc.

Lokalen ligger på Aprilgatan 30 i Kortedala, en lugn och trevlig stadsdel i Göteborg. Här finns allt du behöver för att driva en framgångsrik verksamhet, inklusive närhet till butiker, restauranger och andra företag.

Välkommen på visning och upptäck alla möjligheter som denna fantastiska lokal har att erbjuda.

Tillträde enligt överenskommelse.

För fler lokaler, besök vår hemsida,

Fastigheten

Fastigheten är ett flerfamiljshus byggt 1956 och har en lugn miljö med hus om 3-4 våningar. Kvarteren är centrerade kring allmänna torg och har öppna, gröna gårdar mellan husen.

Omgivning och service

I närheten ligger Årstidstorget där det finns frukt och godisbutik, servicebutik, pizzeria, vårdcentral, barnavårdscentral, BVC. På Citytorget hittar du närmaste mataffär, ICA Nära. Här finns även en charkuteributik, bageri och kvartersrestaurang. Vid Kortedala Torg finns matbutik, gym, godisaffär och några restauranger.

Vid Kortedala Torg finns matbutik, gym, godisaffär och några restauranger.

Kommunikationer

Närmsta hållplats för kollektivtrafik är Janurigatan, där spårvagn 7 och 11 går. Det är täta avgångar och linje 7 och 11 tar snabbspåret och har bra anslutningar för att ta dig runt hela Göteborg. I området finns tillståndsparkering, vilket betyder att du inte har en fast plats, utan får stå på alla parkeringen som tillhör området. Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och runt omkring i området

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Anmäl ditt intresse