Baltzarsgatan 18, City

Inflyttningsklar kontorslokal i Malmö city!

Område
Malmö
Yta
245 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Här på Baltzargatan 18 öppnar sig dörren till en fantastisk kontorslokal om 245 kvadratmeter, designad för att ge er arbetsdag en perfekt balans mellan produktivitet och komfort. Ytan är välplanerad, öppet kontorslandskap ger möjlighet till kreativa samarbeten, medan enskilda arbetsrum möjliggör fokuserat arbete.

Baltzargatan 18 erbjuder en central och prestigefylld adress med närhet till restauranger, butiker och kommunikation gör detta till den idealiska platsen för er verksamhet.

Varmt välkomna att kontakta oss vid intresse!

Fastighet

Fastigheten Concordia, på Baltzarsgatan i centrala Malmö, är byggd 1955 har ett attraktivt läge med en spännande arkitektur. Markplan utgörs av butiks- och restauranglokaler vilket skapar ett livligt och energirikt sammanhang, medan de övre våningarna huserar kontorsverksamheter. Här är du mitt i centrum med lokaltrafik och handel men du har även möjlighet med tillfart fram till dörren med bil.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i centrala Malmö, mellan stadens bästa kvarter. Tvärs över gatan från fastigheten ligger Hansa Kompaniet som är Malmös mest anrika galleria, fylld av trendiga butiker och restauranger. Vidare därifrån har du enkel tillgång till resten av citylivet i Malmö med Carl Gustavs Torg som mittpunkt. Med kontorslokal här har du promenadavstånd till södra promenaden och kanalen som har flera vackra platser där du lättillgängligt kan ta en paus under dagen. Här är det enkelt äta sin lunch ute i det gröna och fortfarande vara mitt i stan. Norr om lokalen ligger Caroli med sin egen citygalleria och flera restauranger och caféer att välja på, som St Gertrudes och Patisserie David. Med bas på Baltazargatan får du lite av allt av vad Malmö innerstad har att erbjuda.

Fakta

Yta lokal: 245 kvm
Våningsplan: 3
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden
Byggnadsår: 1955
Hiss: Ja
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Malmö C: 800 meter
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning
Hyra: Vid förfrågan

Kommunikation

Att promenera till Malmö Central tar fem minuter och precis vid Djäknegatan som är en parallellgata till Baltzarsgatan ligger bushållsplatser för både stads- och länsbussar. Gustav Adolfs torg når du på några minuter och där hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Läget är perfekt för tåg- och busspendlare och fastigheten ligger nära snabblederna ut ur centrum för den som kör bil.

Service
Här är det nära både till citygallerian Caroli med alla sina restauranger, och till citygallerian Hansa och stråket mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Restauranger, butiker och service - allt hittar du strax utanför dörren.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse