Bergsgatan 36, Södervärn Möllevången

Kontor med utsikt över hustaken på Möllan!

Område
Malmö
Yta
157 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 24 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Letar du efter det perfekta kontoret med en unik utsikt över Möllans taklandskap? Denna fantastiska kontorslokal på Bergsgatan 36, belägen högst upp på våning 6, erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med en panoramavy över staden.

Den rymliga layouten med åtta rum erbjuder gott om plats för att skapa olika arbetsområden, konferensrum eller teamrum. Det stora förrådet möjliggör enkel förvaring av dokument och utrustning, medan pentryt är perfekt för pauser och luncher. Ta nästa steg och utforska möjligheterna i denna dynamiska stadsdel.

Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms, exklusive drift och fastighetsskatt.


Kontakta oss idag för att boka en visning och ta reda på mer om hur denna lokal kan bli ditt företags nya hem!

Fastighet & kvarteret

Fastigheten från 1972 består av låg och höghus som ligger längs Bergsgatan. BIandfastigheten ligger strategiskt mellan Möllevången och Södervärn. Här trivs en mångfald av hyresgäster, inklusive gym, restauranger, apotek och tandläkare.

Södra Innerstaden är en livfull stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri. Den relativt unga befolkningen ger stadsdelen en pulserande atmosfär. Här finns ett överflöd av kaféer, restauranger och mötesplatser. Dessutom är koncentrationen av teatrar, utställningslokaler och film hög.

Övrigt

Yta lokal: 157
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Byggnadsår: 1971
Parkering: Hyrplatser i garage
Hiss: Finns
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms, exklusive drift och fastighetsskatt.

Kommunikation

Södervärns busstation ligger runt hörnan och erbjuder omfattande förbindelser till hela regionen, vilket gör det enkelt att resa dit du behöver. Triangelns station i Citytunneln är bara ett stenkast bort från Möllevångstorget, vilket ger snabb tillgång till tåg och andra transportmedel. För de som föredrar att köra finns parkering tillgänglig för uthyrning direkt i fastigheten, vilket ger extra komfort och säkerhet.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse