Bergsgatan 38, Södervärn Möllevången

Kontorslokal med närhet till all service & kommunikation!

Område
Malmö
Yta
246 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra kontor/butik på vältrafikerade Bergsgatan. Lokalen pryds av stora fönster mot gatan, vilket inte bara ökar ljusinsläppet utan ger också oslagbar synlighet för att dra till sig potentiella kunder och partners. Bergsgatan 38 blir din företagsfront och ett starkt varumärkesambassadör.

Med två ingångar ges flexibilitet för olika verksamhetsområden. Den smart designade layouten inkluderar generösa ytor för sammankomster och möten samt flera kontorsytor och rum som tillgodoser behovet av enskildhet och fokuserat arbete. Utöver detta finns ett pentry med plats för matbord och tre toaletter.

Denna kommersiella lokal erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. Skapa en arbetsmiljö som inspirerar och ger din verksamhet den plattform den förtjänar. Kontakta oss för en personlig visning och upptäck hur Bergsgatan 38 kan vara nästa steg mot framgång för ditt företag!

Lokalen är inte lämpad för café, restaurang eller livsmedelsbutik.

Fastighet & kvarteret

Fastigheten, byggd 1971, är en blandfastighet mellan Möllevången och Södervärn med olika hyresgäster såsom gym, restauranger, apotek och tandläkare.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.

Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.

I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö.

Övrigt

Yta lokal: 246
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Byggnadsår: 1971
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: 2024-06-01

Kommunikation

Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse