Claesgatan 8, Södervärn Möllevången

Ta chansen till butik på Claesgatan 8!

Område
Malmö
Yta
303 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 31562 Kr Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Har du en verksamhet som präglas av passion och kreativitet? På blomstrande Claesgatan finns snart en ledig lokal på 303 kvm. Lokalen är en del av fastigheten Leonard 1 där land annat Mitt Möllan ligger. Du blir en del av Möllans kreativitet med med egen ingång från gatan med stora skyltfönster.

Lokalen har stor potential och kan anpassar för din verksamhet. Vi ser mycket positivt på hållbar och lokal produktion och hoppas att just din verksamhet ska vara en del av den fantastiska mix av företag och företagare som finns här i området.

Kontakta oss redan idag för en vising!

Fastighet & kvarter

Leonard 1 är en blandfastighet från 1970. Huset sprudlar av liv från de boende och köpcentret som är en central del av fastigheten. Här hittar du flera butiker och en härlig foodcourt.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.

Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.

I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö.

Övrigt

Yta lokal: 303
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: 2025-01-01

Kommunikation

Från Södervärns busstation, ett stenkast från lokalen, finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger gångavstånd från Möllevångstorget.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse