Fisksätra Torg 20, Fisksätra

Helt ny lokal i toppskick, 58 m2

Område
Saltsjöbaden
Yta
58 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
EM

Elin Mark

Projektkoordinator

+46101675554

Beskrivning

Lokalen kommer finnas på plan 2 i Fisksätra Centrum som är under ombyggnation och klar sommaren 2024.

Fisksätra Centrum

I Fisksätra centrum har du allt inom räckhåll. Här hittar du butiker, restauranger, apotek och mycket mer. På Fisksätra torg finns även en vårdcentral och BVC.

Fisksätra centrum är en självklar mötes- och handelsplats för de boende i området. Nu ger vi Fisksätra Centrum lite mer kärlek och skapar ett trivsamt, tryggt och trevligt centrum för närservice. Utvecklingen av centrumet innebär både upprustning och ombyggnad. Nya och moderniserade tekniska installationer, nya ytskikt i kundstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer med uppgraderad belysning.
Samtidigt kommer vi se över, komplettera och förbättra utbudet för ett så bra centrum som möjligt!

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EM

Elin Mark

Projektkoordinator

+46101675554

Anmäl ditt intresse