Föreningsgatan 38, Västra Sorgenfri

Kontorslokal söker ny hyresgäst för att skapa framtid tillsammans!

Område
Malmö
Yta
495 m²
Typ
Vård/Barnomsorg
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Just nu finns 495 kvm ledigt på Föreningsgatan 38. Lokalen har entré både från innergården och gatan. Ytorna har tidigare har varit förskola och utgjort utrymme för lek och kreativitet. Ytskikten har blivit slitet och behöver en make over. Men i väggarna sitter leksluten och kreativiteten kvar, redo att inspirera till nya äventyr!

Här är er chans att ge detta ställe nytt liv och skapa något fantastiskt för er verksamhet. Se bortom de slitna ytorna och se möjligheterna som ligger och väntar! Se läget och tillgängligheten.

Kontakta oss redan idag för att sparka igång er dröm! Vi är här för att hjälpa er att forma ert nya hem för framgång och kreativitet. Låt oss tillsammans skapa magi!

Fastighet & kvarteret

På Föreningsgatan 38 reser sig sex våningar höga Almen 20 med sitt gula tegel från 1966. Fastigheten är till största delen en boendefastighet men i botten finns det kommersiella ytor.

Västra Sorgenfri ligger centralt i Malmö och är en spännande stadsdel under utveckling. Västra Sorgenfri är präglad av sin industriella historia samtidigt som det nu växer fram nya kreativa verksamheter. Placeringen är perfekt mellan S:t Knut och Rörsjöstaden. Här har du nära till Kungsgatan med sin långa, gröna park perfekt för en lunchpromenad. Även S:t Pauli Norra kyrkogård är vacker och stämningsfull under årets alla årstider.

Omtyckta Folkets Park ligger nära och är en härlig upplevelse för både barn och vuxna. Parken utsmyckas fint utifrån olika teman och inför varje säsong.

Övrigt

Yta lokal: 495 kvm
Lokaltyp: Kontor
Fastighetstyp: Boendefastighet med fåtal lokaler
Byggår: 1966
Område: Västra Sorgenfri
Avstånd Station Triangeln: 1 km
Parkering: Hyrplatser i garage
Våning: BV

Kommunikation & service

Västra Sorgenfri ligger nära både Värnhem och City där mycket kommunikationer finns.

Bäst tar man sig dock runt i Malmö på cykel och följer då med enkelhet cykelbanan som går längs Kungsgatan.

Fastigheten Almen är en centralt belägen fastighet med blomsterbutiker, musikaffär och andra verksamheter runtomkring. Här ligger också två tandläkarmottagningar. Synagogan ligger ett stenkast från fastigheten likaså gamla konserthuset.

Det är gångavstånd till City och populära Folkets Park där man kan äta goda pizzor på Far i Hatten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse