Holmgatan 8, City

Superfin lokal i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
83 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 16 500 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna ypperliga lokal är i utmärkt skick och utgör den ultimata möjligheten för dem som strävar efter synlighet i ett område med intensiv aktivitet och puls mitt i centrala Malmö. Belägen på markplan erbjuder lokalen storslagna skyltfönster som vetter mot Holmgatan, vilket ger en fantastisk exponering.

Den flexibla layouten gör lokalen idealisk för användning som antingen butik eller kontor, och möjligheten till skyltning lägger till en extra dimension till dess lockande potential. Den öppna planlösningen skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Ett pentry och wc kompletterar den redan praktiska planlösningen och gör det enkelt för ditt företag att driva verksamhet oavsett om du väljer att använda den som en butik eller kontor.

Hyra: Från 16 500 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Utforska Möjligheterna: Skicka oss ert verksamhetsplan och org.nr för att bli en del av detta spännande erbjudande! Vår ansvarige uthyrare väntar på att höra från er.

Fastighet

Välkommen till en modern arkitektonisk pärla – detta fem- till sjuvåningshus med en imponerande tegelfasad som pryder stadens skyline. Fastigheten är en blandning av bostäder, butiker, restauranger och småskaliga kontorslokaler, vilket skapar en dynamisk och levande atmosfär.

Beläget i Malmös centrala stadsdel Centrum, omfamnar området flera välkända delområden, var och en med sin egen unika karaktär. Gamla Staden med Gamla Väster bjuder in till historisk charm, medan Värnhem, Triangeln och Rörsjöstaden pulserar av modernitet och urbant liv. Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången kompletterar mångfalden och bidrar till en rik variation av möjligheter. Det gemensamma draget för dessa områden är närheten till stadens hjärta och dess pulserande energi. Centrum är inte bara en plats på kartan; det är en livsstil som omfamnar det bästa av Malmö.

Övrigt

Yta lokal: 83
Lokaltyp: Butik/Kontor
Våning: Markplan
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1982
Område: Davidshall, Malmö city, Centrum
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 400 m
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Från 16 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation & service

Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. Tio minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse