Kramersvägen 10, Västra Innerstaden

Kontor i källarplan med bra ljusinsläpp

Område
Malmö
Yta
62 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 8 261 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

På Kramersvägen 10, en trappa ner med egen ingång, hittar vi denna kontorslokal. Köket är i toppskick och det finns bra ytor för gemensamma luncher eller det korta avstämningsmötet på en kopp kaffe. Vid entrén finns en wc och ett separat rum med dusch, en privat plats för ombyte eller avkoppling.

Det stora öppna landskapet i mitten av lokalen är den optimala arbetsyta för kreativt och effektivt arbete. Här kan du skapa din egen arbetsplatsanpassning och inredning, vilket gör det möjligt att anpassa lokalen efter ditt företags unika behov.

Hyra: från 8 261 kr/mån exkl. moms

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Fastighet

Bornholm 6 byggdes 1975. Fastigheten består av två pampiga byggnader i röd tegel, vardera huskropp är 7 våningar. Här finns möjlighet att hyra garage.

Fastigheten ligger nära Rönneholmsparken, perfekt för en promenad på lunchen. Med cykel når du både stadens puls och stranden lugn på nolltid.

Övrigt

Yta lokal: 62
Våningsplan: Källare med fönster
Fastighetstyp: Största del bostadsfastighet
Område: Västra Innerstaden
Byggnadsår: 1975
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avstånd buss: Ca 300 meter

Kommunikation & service

Lokalen har närhet till stadsbussar och cykelavstånd till centrum och hav. Läget erbjuder även all tänkbar service inom gångavstånd, så som butiker, apotek och restauranger.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse