Östra Förstadsgatan 1, City

Ledig lokal med god exponering!

Område
Malmö
Yta
145 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 17 500 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Attraktivt butiksläge vid Slussplan.
Lokalen är en genomgående butiks- och/eller kontorslokal med en flexibel layout och generösa skyltfönster som öppnar upp mot Östra Förstadsgatan.

Med en imponerande butiksarea på cirka 145 kvadratmeter och ett tillhörande lager i källaren på ungefär 20 kvadratmeter, erbjuder detta utrymme en mångsidig plattform för olika affärsverksamheter. Dessutom finns möjligheten att integrera denna lokal med den intilliggande ytan, vilket ger en total yta på 280 kvadratmeter, perfekt för att möta specifika krav och behov.

Hyra: Från 17 500 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ta chansen att skapa en framstående närvaro i Malmös hjärta genom att anpassa och utforma detta utrymme enligt dina unika behov och visioner. Vid intresse, skicka ett mail med verksamhetsplan, där även org.nr framgår till ert företag, så kommer ansvarig uthyrare att ta kontakt.

Fastighet & kvarteret

Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder.

Kvarteret pulserar av liv, och det vackra kanallandskapet bidrar till en behaglig omgivning. Med butiker som lockar till sig besökare och en ständig ström av människor som passerar genom området varje dag, är detta en plats där aktivitet och möjligheter flödar.

Övrigt

Yta lokal: 145 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler och lägenheter
Byggår: 1988
Område: Innerstaden, Slussen
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser i garage
Våningsplan: BV
Hyra: Från 17 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation & service

Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

PARKERING
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I kvarteren finns gott om gatuparkering.

Service
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse