Östra Promenaden 7, Slussen

Ljust och modernt kontor i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
800 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Kontoret erbjuder en modern arbetsplats med kombination av mötesrum, öppna arbetsplatser, co-working ytor och mycket mer. Fina och kvalitativa materialval, här är det bara till att flytta in!

Varmt välkomna att kontakta oss vid intresse!

Fastigheten & kvarteret

Välkommen till Slussen! Där tågspår en gång möttes och trafiken rusade växer nu ett grönt, levande och varierat område upp. De senaste åren har Slussen varit ett av de största utvecklingsområdena i Malmö och hit letar sig nu Malmöbor och verksamheter. Slussen växer kring den vackra kanalen och ger en känsla av natur mitt i stan. Små gallerier, restauranger och caféer finns i området. Både Drottningtorget och Värnhem ligger nära till hands där det bubblar av härliga kultur och matupplevelser. Moderna Museet, Boule Bar och Caroli köpcentrum är en del av vardagen här.

FASTIGHET
Fastigheten är byggd 1960 och arkitekturen är tidstypisk. Belägen precis in till kanalen. Fastigheten ingår bland våra mest centrala fastigheter eftersom den helt enkelt ligger ett stenkast från stadens puls. Huset är en blandfastighet med butiker, kontor samt bostäder.

Övrigt

Yta: 800 kvm
Lokaltyp: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Våningsplan: 2
Fastighetstyp: Blandfastighet med lokaler och lägenheter
Byggår: 1960

Kommunikation

Här finns de flesta busslinjer nära till hands, inte minst från Värnhem där även de regionala bussarna stannar. Malmö Centralstation ligger ca 10 minuter promenadavstånd och du når motorvägen med bil på bara ett par minuter.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse