Rörsjögatan 10, Caroli

Vi har ytan, du har idéerna!

Område
Malmö
Yta
138 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från Från 16 600 kr/mån exkl. moms Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till hörnlokalen på Rörsjögatan 10! Här finns hela 138 kvm att förverkliga ditt företags drömmar på. Idag är lokalen ett skal som längtar efter att fyllas med kreativitet och liv.

Ta chansen att skapa er drömverksamhet, där vi har ytan och du kan skapa dina drömmars kontor. Lokalen består av 138 kvm uppdelat idag på 7 rum och pentry. Det finns två ingångar som skapar större tillgänglighet och flöde.

Bli en del av Kockum-gemenskapen och upplev det bästa av Malmös livsstil. Varje steg du tar blir en del av din stadslivsäventyr. Så varför vänta? Gör Malmö till din lekplats och låt denna fastighet vara din nyckel till det urbana paradiset.

Hyra: Från 16 600 kr/mån exkl. moms

Välkommen att kontakta oss redan idag för en visning!

Fastighet & kvarteret

Fastigheten stod klar 1963 och har precis genomgått en omfattande renovering, inklusive förnyelse av fasaden och utbyte av fönster.

Fastigheten ligger centralt i Malmö ett stenkast från Hansa och gågatan med ett privilegierat läge nära restauranger, gym, butiker och andra bekvämligheter. Oavsett om det är en lunchpromenad till Gustaf Adolfs Torg eller en cykeltur till hamnen, är alla stadens höjdpunkter inom räckhåll.

Övrigt

Yta lokal: 138 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1963
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning
Hyra: Från 16 600 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Denna plats erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med vältrafikerade busshållplatser i närheten och en kort 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation för tåg. Med det effektiva bussnätverket och närheten till kollektivtrafik blir din resa till och från platsen både enkel och tidsbesparande.

För dem som reser med bil finns möjligheten att hyra parkeringsplatser direkt i fastigheten, vilket ger ytterligare bekvämlighet. Det här är en optimal plats för att tillgodose dina transportbehov och göra din arbetsdag smidig och bekymmersfri.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse