Södra Bulltoftavägen 16, Kirseberg

Dags för ny lokal? Stora ytor, möjlighet till port & färgsprakande fasad!

Område
Malmö
Yta
548 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen Södra Bulltoftavägen 16 och denna rymliga lokal på 548 kvadratmeter. Med en generös yta för lagring eller studioarbete, har du utrymme att växa och utvecklas. Här finns två kontor som är ideala för administrativt arbete eller möten med kunder. Ett praktiskt pentry gör att din personal kan njuta av lunch och pauser, och omklädningsrummet ger en professionell och trivsam arbetsmiljö. Bakom den öppna lokalen finns ett stort lager med möjlighet att bygga en port för enkel lastning och lossning.

Här har du chansen att etablera och expandera din verksamhet i en flexibel och funktionell lokal. Oavsett om du behöver stora lagerytor eller en kreativ studio, erbjuder denna lokal allt du behöver för att lyckas.

Missade inte denna unika möjlighet! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Fastighet & kvarter

Fastigheten är från 1968 och så sent som i maj i år, 2024, har fasaden blivit prydd av en Muralmålning för att öka trivseln och bidra till en mer inspirerande plats. Det är ett samverkansprojekt mellan Artscape och Stena Fastigheter där konstverket är utfört av multikonstnären Charlie Granberg.

Kirseberg är en stadsdel i Malmö med en gedigen historia. Här finns det anor från ända tillbaka till 1600-talet för den historieintresserade. Även höjdskillnaderna i området gör att stadsdelen skiljer sig en del från övriga Malmö. Här finns även härliga parker och flera idrottsklubbar som bidrar till stadskänslan.

Övrigt

Adress: Södra Bulltoftavägen 16
Yta lokal: 548 kvm
Våning: BV
Fastighetstyp: Kommersiell fastighet
Område: Kirseberg
Byggnadsår: 1968
Avstånd Malmö C: 2 500 meter
Parkering: Hyra i garage eller markplan
Skyltmöjligheter: Ja

Kommunikation & service

På några minuters promenadavstånd ligger stationen Östervärn som tar dig snabbt till Malmö Central eller i riktning mot Hyllie. Värnhemstorget ligger även det i närheten och där går ett stort antal stads- och länsbussar. Som bilpendlare kommer du i princip direkt ut på motorvägen och Ringvägen.

I Kirseberg hittar man såklart sina lokala favoriter men bara en dryg kilometer bort ligger Lokstallarna med ett levande restaurangliv och brett utbud av caféer mm. Planera in ett besök på Matverkstaden eller Lilla kafferosteriet!

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse