Södra Bulltoftavägen 16, Kirseberg

Utvecklingsmöjligheter på gemytliga Kirseberg

Område
Malmö
Yta
220 - 2500 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

I vårt hus på Kirseberg finns det nya möjligheter för er verksamhet att växa. Ni har möjlighet att hyra 220-2 500 kvm som kan anpassas efter era önskemål.
Planskissen visar möjligt utförande av lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen.

Fastighet

På Bulltoftavägen ligger den här fastigheten som är en blandfastighet. Här finns stora ytor med möjlighet för nästa hyresgäst att vara med och forma en ombyggnation från grunden. Till fastigheten hör en atriumgård som också kan utvecklas och ingå i ett nytt koncept.

Övrigt

Adress: Södra Bulltoftavägen 16
Yta lokal: 223 - 2 500 kvm
Våning: 1-2
Hiss: Finns
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Kirseberg
Byggnadsår: 1968
Avstånd Malmö C: 2 500 meter
Parkering: Hyra i garage eller markplan
Skyltmöjligheter: Ja

Kommunikation & service

På några minuters promenadavstånd ligger stationen Östervärn som tar dig snabbt till Malmö Central eller i riktning mot Hyllie. Värnhemstorget ligger även det i närheten och där går ett stort antal stads- och länsbussar. Som bilpendlare kommer du i princip direkt ut på motorvägen och Ringvägen.

Service och butiker finns både på Kirsebergstorget och runt Värnhemstorget. Runt Värnhem finns gott om lunchrestauranger och caféer.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Parkering
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse