Studentgatan 4, City

Välkommen till framtidens affärsresa - Altona Malmö

Område
Malmö
Yta
1790 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

På två imponerade våningsplan finner du denna lokal i hjärtat av Malmö. Lokalen erbjuder moderna mötesrum och enskilda kontorsutrymme. För de stunder då kreativiteten behöver blomstra finns ett bibliotek, en plats för reflektion och idéutbyte.

På våningsplan 5 hittar du ett stort kök, och på våning 4 finns ett mindre pentry. I anslutning till köket finns utrymme att samla hela personalen. Här föds inte bara affärsrelationer utan även gemenskapliga band under trevliga luncher.

Ta chansen att etablera er på bästa läge med närhet till allt vad Malmöstad kan erbjuda. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fastighet

Upptäck Altona, med sin unika skeppsformade silhuett där elegans möter funktionalitet och framtidens affärsmöjligheter tar form. Trots att huset reste sig från grunden 1967, omfamnar det fortfarande en modernitet som står sig genom tiderna. Denna imponerande fastighet i hjärtat av Malmö är mer än bara en byggnad; det är en plats där innovation, arbetsglädje och framgång blomstrar.

Välkommen till en plats där historia, nutid och framtid flätas samman i en oöverträffad miljö för företag och innovation. Etablera din framtid i Altona - där elegans är tidlös och karaktär är nyckeln till framgång!

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Våningsplan: 4-5
Yta: 1 790 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet
Hiss: Ja
Parkering: Finns
Service: I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikation

Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset vilket gör din resa till och från arbetet en bekymmersfri upplevelse.

Gustav Adolfs torg, hem till nästan samtliga av Malmös busslinjer, är bara en kort promenad bort. Därmed blir inte bara din vardag mer effektiv utan ger dig också flexibiliteten att ta dig runt staden utan krångel.

Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse