Trollebergsvägen 14, Lund Centrum

Centralt läge, inflyttningsklar!

Område
Lund
Yta
305 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från - Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra en fantastisk kontorslokal på 305 kvm på Fjelievägen 5, plan 3. Lokalen är inflyttningsklar och erbjuder allt ni behöver för att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Lokalen inkluderar:

- Ett stort konferensrum
- Fem mindre arbets- och mötesrum
- Två wc, varav en handikappanpassad
- Ett rymligt pentry för trevliga luncher
- Ett öppet kontorslandskap som främjar samarbete

Med sitt centrala läge, nära både tågstationen och Lunds centrum, erbjuder denna lokal en perfekt balans mellan bekvämlighet och tillgänglighet. Här finns alla nödvändigheter både inom lokalen och i dess omgivning.

Då det bedrivs skola på första planen har trapphuset försetts med en extra grind för att förhindra att obehöriga når övre delen av fastigheten.

Ta chansen att skapa er nya arbetsplats här. Kontakta oss redan idag för en visning!

Fastighet och kvarter

Fastigheten Kilen 19 är en blandfastighet med lokaler och bostäder. Varm och kallgarage finns liksom hiss. Fastigheten är belägen intill Centrala Idrottsplatsen och ca 5 minuter från centralstationen och ett stenkast från Lunds livliga centrum.

I fastigheten sitter b.la. advokater, mäklare, Coop, Jensen Education, m.fl.

Lund är visserligen en liten stad men med storstadskänslan och utbudet därtill. I centrum har du nära till ett dussintal restauranger, olika livsmedelsbutiker, frisörer och massor av andra butiker som man kan tänka sig behöva i vardagen.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Yta lokal: 305 kvm
Våningsplan: 3
Byggår: 1990
Fastighetstyp: Blandfastighet med lägenheter och kontor
Hiss: Finns
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Lund C: Ca 500 meter
Hyra: Vid förfrågan

Kommunikation

I centrala Lund är det gångavstånd till mesta, precis som till centralstationen. På Lunds centralstation tar du dig enkelt till Malmö och Helsingborg. Det är alltså väldigt goda pendlingsmöjligheter. Du kan även enkelt hoppa på x2000 till Stockholm eller Öresundståget till Köpenhamn.

Vill man ta sig fram i Lund med kollektivtrafiken gör man det enkelt med stadsbussar som tar dig till utkanten av Lund, Universitetsområdet och andra områden. Det går även bra att hoppa på LundaExpressen som är Lunds spårväg som invigdes i slutet av 2020.

Väljer du att ta bilen till arbetsplatsen finns plats att hyra på fastigheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym
Spårvagn

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse