Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare i Göteborg, nominerad till årets uthyrare 2022 i Fastighetsgalan våren 2023

Rozana Eriksson Yevno - kommersiell uthyrare Göteborg
Rozana Eriksson Yevno - kommersiell uthyrare Göteborg

Hej Rozana! Du arbetar som kommersiell uthyrare på vårt Göteborgskontor. Berätta om ditt jobb!

Jag är ju väldigt svag för den göteborgska stadsbilden och arkitekturen. Inget gör mig gladare än att en byggnad får ett syfte och fylls med rörelse och liv. Mixen av hyresgäster är det jag brukar leta efter också. Jag tittar ju upp, när jag går på stan och kikar in i byggnader och tar med mig inspirationen. Detta har jag med mig i bakhuvudet och ibland får mina idéer följa med mig i kommande utvecklingsprojekt. Mitt jobb handlar om att jobba relationsskapande, vi vill göra affärer/samarbeta med de vi har en bra relation med. Det är viktigt att arbeta nära våra förvaltare och projektchefer också, utan ett bra samarbete internt hade det blivit tuffare givetvis. Älskar mitt jobb, det är så brett och varierande!    

I våras var du en av de nominerade till årets uthyrare 2022 på Fastighetsgalan i våras – grattis! Hur kändes det att bli nominerad?

Det är självklart en väldigt bra känsla att få ett kvitto på väl utfört arbete - 2022 var ett år där vi på Stena satsat extra mycket på kommersiella fastigheter. Sedan att Stena, som är förknippat med att vara ett etablerat bostadsbolag, även nu är en aktör att räkna med i kommersiella sammanhang är något som gör mig stolt.

Vad betyder det för dig att ha blivit nominerad?

För mig betyder det att jag bidragit till att mitt arbete synliggörs och att framtida hyresgäster hör av sig till oss på Stena Fastigheter. Vi har en attraktiv produkt där fastigheterna, deras utformning och deras geografiska läge samspelar. Det är kul att så många vill vara med på vår resa där vi fyller tex Stuveriet här i Göteborg och bidrar till ett levande stadsliv. Att vara omgiven av underbara kollegor gör ju jobbat roligare och bättre, vi gör varandra bättre eller hur?

Nu står vi inför höstterminen av 2023, vad är din framtidsspaning?

Efter några år av hybrid och hemma-arbete har jag märkt av trenden att kontorsmiljöer får inspiration av människors hemmamiljö. Det ska vara en plats som attraherar, inspirerar och en plats där man är hemma. Mycket växter, specialdesignade möbler och funktionella kontorsmöbler, väldigt instagramvänligt. Man skapar kontorsmiljöer där ingen vill rusa hem kvart i fem. Arbetsplatser blir en plats man stolt visar upp.