Hej Ali

Ali Omran jobbar som förvaltningskoordinator på södra sidan av Stockholm, bland annat i Sköndal, Vega, Sätra och Bredäng.

Hej Ali! Du jobbar som fastighetskoordinator, vad innebär det och hur hamnade du här på Stena Fastigheter? 

Det är en väldigt bred roll där jag stöttar och underlättar för alla förvaltare och fastighetschefen i olika administrativa uppgifter. Det kan vara allt från olika typer av förhandlingar till att ta hand om nyinflyttade kunder i våra nyproduktionsprojekt. Jag gjorde min praktik på Stena Fastigheter och under min LIA 2 så fick jag jobb här! 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste är just att det är så många olika arbetsuppgifter som jag får ta mig an, högt som lågt. Men det absolut bästa är nog helt klart alla kollegor. Det är högt i tak och jag har känt mig välkommen och hemma här sen dag ett.

Under din tid som förvaltningskoordinator, vad har den mest givande aktiviteten varit?

Jag brinner lite extra för de aktiviteter som vi gör tillsammans med våra hyresgäster och som är utanför det ”normala arbetet”. Till exempel när vi erbjöd familjeträning för alla i Vårberg eller när vi hade massor av Halloween-aktiviteter i Sätra, Bredäng och Telefonplan.

 

Jag brinner för att få göra det där lilla extra för våra hyresgäster. Det som de kanske inte trodde att de kunde få hjälp med, men som vi gärna hjälper till med!

Har du någon personlig favoritplats i kvarteren du förvaltar, och varför är den speciell?

Det finns inget bättre än när jag kan med mig min lunch och sätta mig bredvid någon av alla biodlingar som finns i våra kvarter! Titta på bina, få fris kluft och förhoppningsvis lite sol ger mig alltid massor av energi!

Vad ger dig energi på jobbet?

Att jag känner mig delaktig och som en viktig medkollega i vårt team. Jag har ingen så kallad måndagsångest utan ser fram emot varje dag när jag får gå till jobbet! Det spelar ingen roll vilken roll du har. Du kan vända dig till vem du vill, och alla hjälps åt. Våra värdeord lever verkligen genom alla våra kollegor, vilket blir särskilt tydligt när man är ny.

Vad är viktigt för dig på din arbetsplats?

Det är viktigt att trivas och känna att jag gör nytta. Det är också viktigt med högt i tak och att det finns en feedback-kultur som gör att jag hela tiden kan utvecklas.

Tack Ali!