Hej Fatima

Fatima Lidholm arbetar som uthyrare i Askim och Slättadam i Göteborg.

Hej Fatima! Du arbetar som uthyrare i Askim och Slätta damm. Beskriv en dag på jobbet!

Det låter kanske lite klyschigt, men jag skulle säga att alla dagar är olika. Även om jag har en plan för vad jag ska göra en dag så upplever jag det positivt när det kommer in andra uppgifter emellan. Vissa dagar är jobbet mer administrativt till att dagen därpå visa lägenheter för kommande hyresgäster eller prata med nöjda hyresgäster som bott hos oss i 40 år. Som uthyrare är det aldrig tråkigt eller långtråkigt.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Som uthyrare på ett fastighetsbolag har jag alltid tänkt att det är som att plocka russinen ur kakan. Jag upplever att vårt jobb som väldigt fint och roligt, den när hyresgäster från sina lägenheter och vi får vara med om det. Med det sagt möter vi även hyresgäster som befinner sig på olika platser i livet, en flytt är inte alltid positiv för alla.

Vad ger dig energi på jobbet?

Mina kollegor och våra hyresgäster! Man får skratta otroligt mycket med både kunder och kollegor. Jag uppskattar att ha med människor att göra.

Vad arbetar du med just nu?

Med våra nyproduktionsprojekt och det som är näst på tur är Trägården etapp 2. Superkul att som uthyrare få vara med från början, där vi har viss delaktigtighet i inredning och marknadsföring och att vi är med ända till färdigställande och lämnar över nycklar till hyresgästen. Att ansvara för uthyrningen av nyproduktion innebär såklart även en hel del administration och planering.

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

Uppgifterna är inte alltid det primära, utan det är hur vi löser dem och vilka jag får lösa dem med. Att idéer och tankar tas väl emot, högt i tak och att vi tillsammans i gruppen bestämmer saker ihop.

 

Tack Fatima!