Hej Sofie

Sofie Hammer jobbar som biträdande projektchef i Stockholm.

Hej Sofie! Berätta kort om dig själv. Hur länge har du varit på Stena Fastigheter och vilka roller har du haft?

Jag har jobbat som biträdande projektchef på Stena Fastigheter i 2 år. Detta jobbet är mitt första sen jag tog examen från min utbildning. Idag arbetar jag med ett flertal av våra nyproduktionsprojekt i Vega, Stockholm. 

Vilket nyproduktionsprojekt har varit mest spännande att arbeta med?

Svårt att välja, vi har gjort så många roliga under min tid här! Men skulle nog säga Gaffelseglet i Vega där vi har ett Co-livingkoncept vilket var helt nytt för mig.

Vilken fas i ett projekt tycker du är roligast?

Jag gillar det tidiga skedet där man får börja på ett blankt papper, men också skedet precis innan kunderna tillträder när man får sätta alla sista detaljer. Och självklart när jag får träffa alla förväntningsfulla kunder som ska flytta in!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det är aldrig tråkigt för alla dagar är så olika! I perioder är det mer administrativt arbete och ibland är jag ute på bygget större delen av tiden. Eftersom vi bygger bostäder så är det också väldigt häftigt att man kan gå ut och ”ta på resultatet” efter lång tids arbete.

Vad ger dig energi på jobbet?

Helt klart alla kollegor och den härliga energin mellan oss alla! Jag får också äran att jobba med så många olika avdelningar, allt från förvaltning till uthyrning och kommunikation vilket är väldigt kul.

Vad är viktigt för dig på din arbetsplats?

För mig är det viktigt att det är ett öppet klimat med högt i tak där alla vågar ta hjälp av varandra, vilket jag tycker att det är här på Stena Fastigheter!