Anders Hellgård är ny fastighetschef

Stena Fastigheter Göteborg har rekryterat Anders Hellgård som ny fastighetschef. Han kommer närmast från Wallenstam och rollen som förvaltningschef.

Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Anders. Hans breda kompetens inom både förvaltning och stadsutveckling är en viktig pusselbit i vårt arbete framåt.

Agneta Kores, vd Stena Fastigheter Göteborg Agneta Kores, vd Stena Fastigheter Göteborg

Stena Fastigheter står inför ett flertal stora stadsutvecklingsprojekt som Masthuggskajen och Humlestaden. Stena Fastigheter utvecklar löpande sina kvarter, i dialog med de boende, för att skapa trygga och trivsamma miljöer och moderna hållbara bostäder och kontor.

- Det som lockade mig till Stena Fastigheter är företagets ambitiösa arbete inom både fastighetsförvaltning och stadsutveckling. Stena Fastigheter bygger utifrån en bred erfarenhet och långsiktighet, säger Anders Hellgård.

Anders Hellgård arbetade med både förvaltning och nyproduktion under sina 14 år på Wallenstam. Han tillträdde sin tjänst som fastighetschef på Stena Fastigheter Göteborg den 1 februari 2019 och ansvarar för bland annat bolagets centrala fastigheter. Anders ingår i företagets ledningsgrupp.

- Stena Fastigheter är ett genuint Göteborgsföretag, med många roliga projekt igång just nu. Det känns väldigt roligt att få vara en del av detta, säger Anders Hellgård.

Anders HellgårdAnders Hellgård på Stena Fastigheters kontor i Göteborg.