Vi är Årets Fastighetsbolag 2022!

Stena Fastigheter är årets Fastighetsbolag - Bostad

Och vi har dessutom årets kommersiella uthyrare hos oss!​​​​​​​

Den 7 februari samlades stora delar av branschen på årets Fastighetsgala som ägde rum i Berns salonger i Stockholm. Bakom Fastighetsgalan står Lokalguiden och World in Property och på galan delades priser i kategorier såsom årets kommersiella uthyrare, årets tillväxtkommun samt årets fastighetsbolag inom bostad respektive kommersiella ut.

Stena Fastigheter hade tre nomineringar i två av priskategorierna. I kategorin årets kommersiella uthyrare hade vi som bostadsbolag både Rozana Yevno och Ensar Gigovic nominerade, det vill säga 2 av 10 nominerade. Detta är vi stolta över! Och ett stort grattis säger vi till Ensar som tog hem priset som årets kommersiella uthyrare 2022.

I kategorin årets fastighetsbolag -Bostad stod vi som en av 3 finalister tillsammans med Sverigehuset och Wallenstam. Och det är med följande motivering vi nu kan titulera oss som årets fastighetsbolag - bostad 2022!

”Priset går till Stena Fastigheter som genom sin över 20 år hållbarhetsresa öppnat upp det som hela branschen nu präglas av. Ett av Stenas viktigaste affärsmål är att halvera sin klimatpåverkan till år 2030 och kopplar ihop hållbarhet med ny teknik för att nå dit på ett effektivt sätt. Men Stena visar också vägen till social hållbarhet med flertalet sociala projekt och inte minst genom sin relationsförvaltning som skapar trygga, stabila och trivsamma boendemiljöer. Det är viktigt med uppstickare men det är när äldre etablerade aktörer börjar röra på sig som det blir en stor skillnad menar juryn. Stena är mångt och mycket en fyr som visar vägen framåt. Grattis!​​​​​​​

 

Läs mer om Fastighetsgalan och de andra pristagarna på Fastighetsgalans hemsida.