Fortsatt stort intresse för Stena Fastigheters bostadsrättsradshus i Vega

I den populära och snabbt växande stadsdelen Vega i Haninge, har Stena Fastigheter fått bygglov för nästa etapp av bostadsrättsradhus – där 23 av 24 hus redan är bokade.

I nya och populära stadsdelen Vega i Haninge byggstartar nu nästa etapp med välplanerade stadsradhus, 24 stycken bostadsrättsradhus i brf Vintertriangeln.

Den första etappen bestående av 20 st radhus i brf Sommartriangeln bokades snabbt upp efter säljstarten i våras. Nu under hösten släpptes nästa etapp, brf Vintertriangeln, till försäljning och även denna etapp bokades snabbt upp, där nu 23 av 24 hus är bokade.

Brf Vintertriangeln består av 24 ljusa och välplanerade stadsradhus i två till tre plan i storlekar om 100-129 kvm. Radhusen uppfyller drömmen om ett hem med genomtänkta kvadratmeter, en enklare vardag och där man kan njuta av ett liv med närhet till allt. Preliminär inflyttning sker under vintern 2021.

Vega är den största satsningen på stadsutveckling i Haninge sedan miljonprogrammet på 1970-talet. Fullt utbyggt blir här 3 500 nya bostäder och över 10 000 invånare.

 

Stena Fastigheter står ensamt för nästan hälften av byggnationen, med ca 1 500 bostäder - såväl hyres- som bostadsrätter.

- Det är häftigt att få vara med att utveckla en stadsdel från grunden. Att följa de första pionjärerna som flyttar in, verksamheter, förskolor och butiker som etablerar sig, till pendeln som nu stannar vid station Vega. När vi är klara kommer Vega att vara en attraktiv hemmaplan för tusentals stockholmare, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

500 byggstartade enheter under 2020

Utöver Vintertriangeln och Sommartriangeln har Stena Fastigheter just nu 4 projekt i gång i Vega – och flera i startgroparna. Totalt kommer ca 500 enheter vara byggstartade under 2020, både bostadsrätter och hyresrätter.

- I Vega finns helt enkelt allt du behöver. Här finns närheten till naturen, till det lugn som bara går att hitta i skogen och vid vatten. Men här finns också närheten till staden. Tack vare den nya pendeltågsstationen går resan in till city snabbt och lätt. I Vega är det heller aldrig långt till det du behöver. Ett stort utbud av service, butiker, caféer och restauranger alldeles inom räckhåll underlättar vardagspusslet, fortsätter PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

kök_vintertriangeln.jpg

vardagsrum_vintertriangeln.jpg

brf Vintertrianglen (1).jpg