Malmöprofilen Carin Daal till Stena Fastigheter

Ny kommunikationsansvarig på Stena Fastigheter i Malmö

​​​​​​​Med en bakgrund inom innovation och näringslivsutveckling, kommunikation och hållbar stadsutveckling är Carin Daal ett välkänt namn i Skåne. ​​​​​​​​​​​​​​Nu är det klart att Carin börjar som kommunikationsansvarig i Stena Fastigheters Malmöbolag i augusti.

​​​​​​​ – Carin Daal har en bred kompetens, lång erfarenhet och ett nätverk som spänner från innovationshubbar till näringsliv och politik. Med ett driv och en energi som smittar kommer hon att ge skjuts i vårt arbete med att positionera Stena Fastigheter i frågor som är viktiga för oss lokalt. Det är extra roligt att Carin redan känner oss väl då vi har jobbat tillsammans i flera kommunikationsprojekt, säger Unni Sollbe, VD Stena Fastigheter Malmö.

Carin Daal kommer närmast från en tjänst som projektledare på kommunikationsbyrån Yellon där hon bland annat varit delaktig i att ta fram Stena Fastigheters hållbarhetsberättelse. Att Carin har ett stort engagemang för Stena Fastigheter är tydligt.

​​​​​– Jag är imponerad över både innehåll och omfattning av Stena Fastigheters hållbarhetsarbete och ser fram emot att nå ut med detta och stärka relationerna på alla nivåer lokalt här i Skåne, säger Carin Daal.

–  Ska vi lyckas med hållbar stadsutveckling måste vi göra det tillsammans med andra och det ska bli väldigt spännande att hitta nya former för dialog med olika aktörer i staden, avslutar hon.

Carin Daal är född och uppvuxen i Göteborg,  men har arbetat flera år i Stockholm och även internationellt. Carin sitter idag i styrelsen för Minc och Film i Skåne.