Cecilia Fredholm Vaarning axlar ny roll

- utsedd till chef för hållbara affärer hos Stena Fastigheter

Cecilia Fredholm Vaarning har utsetts till chef hållbara affärer, en nyinrättad tjänst hos Stena Fastigheter med fokus på att skapa nya digitala servicelösningar till bolagets kunder.

– Under september annonserade Stena Fastigheter ett nytt landsomfattande bredbandsavtal i samarbete med Tele2 för samtliga kunder hos Stena Fastigheter. Satsningen gör det möjligt för oss att utöka vårt serviceutbud, samtidigt som vi ser att digitala mognaden och intresset för digitala servicelösningar ökat i samband med pandemin, säger Cecilia Fasth Vd och koncernchef för Stena Fastigheter.

Cecilia Fredholm Vaarning är sedan tidigare medlem av bolagets koncernledning med ansvar för hållbarhet och kommunikation. Hon utökar nu sin roll till att omfatta affärsansvar för fastighetsbolagets digitala servicetjänster. Tjänsterna kommer att utvecklas både för kunder som hyr bostad och lokal hos Stena Fastigheter.

– Cecilia Fredholm Vaarning har under de senaste åren drivit vår kundresa framåt, med bland annat en ny uppdaterad kundplattform och ett nytt kundcenter. Det i kombination med hennes genuina intresse för att serva våra kunder gör att jag är säker på att vi får en bra framdrift i det här spännande affärssegmentet, fortsätter Cecilia Fasth.– Det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter. Under de senaste årens innovativa satsningar har hållbarheten varit en självklar del i både kundupplevelsen och affärsnyttan. Nu tar vi nästa steg i utvecklingen av vår kundresa och adderar smarta och hållbara tjänster. Det känns väldigt roligt att få möjligheten att leda detta affärssegment för Stena Fastigheter, säger Cecilia Fredholm Vaarning, chef hållbara affärer Stena Fastigheter.