Elcykelpunkten flyttar in på Mölndalsvägen

Butiken på Mölndalsvägen 3 har fått nya hyresgäster sedan de gamla flyttat ut. Som Sveriges första och enda elcykelkedja ser Elcykelpunkten fram emot att flytta in på Mölndalsvägen med ett helt nytt superfrächt koncept med mycket naturkänsla. Elcykelpunkten vill erbjuda alla, från pendlaren till friluftsentusiasten, deras breda sortiment av elcyklar. Kunderna kan se fram emot en stor, fräsch och inspirerande butik med det senaste inom elcyklar. Butiken på Mölndalsvägen 3 blir Elcykelpunktens första i Göteborg.
”Vi har sett stor efterfrågan på elcyklar i göteborgsregionen och butiken på Mölndalsvägen kombinerar en centrumnärhet som lämpar sig bra för en cykeltur för dig som bor eller jobbar i centrum, samtidigt som det är enkelt för dig som är bilburen att besöka oss”, säger Thomas Wendel, personal- och franchisechef på Elcykelpunkten.
Butiken som ligger mitt emot Lisebergs södra ingång är 244 kvm och belägen på bottenplan. I fastigheten ligger även matbutiken Coop, frisör, kiosk och en sportbar.

Är du intresserad av att hyra lokal? Inom kort startar uthyrningen av hörnbutiken i samma fastighet. Butiken är 330 kvm. Kontakta 075 241 5173.