Sommarjobba som Förändringsagent 2021

Är du ung, driven och hyresgäst hos oss i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka? Vill du lära dig mer om entreprenörskap och utveckla ett konkret, innovativt förslag som ska presenteras för vår ledning? I så fall är jobbet som Förändringsagent något för dig.

Som Förändringsagent blir du anställd av Stena Fastigheter som sommarjobbare under 4 veckor, där ni i team arbetar med ett av Stena Fastigheter utsatt projekt. Du får värdefulla insikter och erfarenheter om entreprenörsskap, att arbeta i grupp och möjligheter att utveckla arbeta kreativt.

Årets uppdrag är att hjälpa Stena Fastigheter med planeringen och utformningen för Stenas 40-års firande. Stena Fastigheter utvecklar fastigheter, områden och städer med omtanke om människor och miljö, och det är precis det som ska vara nyckeln i detta firande – ett, eller flera event där social hållbarhet står i centrum.

Målet med uppdraget är att pitcha ert projekt för ledningsgruppen i slutet av augusti med målsättningen att minst ett av förslagen genomförs och blir en del av Stena Fastigheters 40-års jubileum.

Ansök idag!