Full aktivitet på Drottninggatan

Stena Fastigheter fyller upp ytor i fastigheterna längs Drottninggatan i Stockholm. Totalt är det dryga 4700 kvm som på kort tid har hyrts ut, och det är både nya och befintliga hyresgäster som fyller ytorna.

I fastigheten Hägern Större 16, på Drottninggatan 37, slår under våren butiken Normal upp sina dörrar, i en av det mest centrala butiksytorna i city om ca 450 kvm.

I samma fastighet, på Drottninggatan 33, har även Nordiska kliniken valt att expandera och i en ny lokal öppnat den nya avdelningen Nordiska Kliniken Hud. Lokalen är om ca 370 kvm och där erbjuds individanpassad hudvård, resultatinriktade skönhetsbehandlingar med toppmodern utrustning, professionella och säkra injektionsbehandlingar samt högkvalitativa hudläkarbehandlingar. 

Även Ioffice har valt att signera ett avtal om ca 2200 kvm kontor på Drottninggatan 33. Ioffice erbjuder kontor- och konferensrumslösningar och detta blir bolagets femte coworkinganläggning.

Till hösten kommer Axelssons spa och skin clinic att öppna på Brunkebergsgatan 8. Axelssons kommer bedriva yrkesutbildningar inom friskvård, såsom massage, fotvård och andra spabehandlingar på en yta om ca 1000 kvm. Lokalen får en helt ny ingång från Brunkebergsgatan 8.

I fastigheten Wahrenberg 11 välkomnar vi Iduna AB till deras nya kontor om 45kvm. Iduna är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. 

I grannfastigheten Wahrenberg 9 välkomnar vi First Young Holding AB till sina nya lokaler om ca 700 kvm. De är en ung och modern koncern bestående av ett antal bolag som bedriver försäljning genom egna verksamheter inom bl.a. el och telekombranschen.

- Det känns oerhört kul att under sådan kort period fått göra dessa uthyrningar och välkomna dessa företag och verksamheter till oss. Fler verksamheter och arbetstillfällen bidrar till nytt liv, energi och flöden i Stockholm City, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.