Ny fastighetschef till Malmö

- Kasia Ljungberg ny kommersiell fastighetschef

Kasia Ljungberg blir ny kommersiell fastighetschef för Stena Fastigheter Malmö. Hon kommer senast från Riksbyggen där hon jobbat som säljansvarig för kommersiella kunder.

I november förra året förvärvade Stena Fastigheter tre fastigheter i centrala Lund med främst kommersiella ytor. Förvärvet ligger i linje med Stena Fastigheters ambition att växa i Lund och utveckla sin kommersiella portfölj.

För mig är Stena Fastigheter ett företag med ett starkt varumärke som präglas av långsiktighet, social hållbarhet och samhällsutveckling. Det, tillsammans med mina erfarenheter med kunden, teamet och affären i fokus gör rollen som kommersiell fastighetschef mycket spännande och stimulerande.

Kasia Ljungberg Kasia Ljungberg

För att ytterligare förstärka satsningen på den kommersiella affären har Stena Fastigheter Malmö nu rekryterat Kasia Ljungberg som ny kommersiell fastighetschef. Kasia Ljungberg har en bred bakgrund som både verksamhetschef och kundansvarig inom kommersiell verksamhet.

- För mig är Stena Fastigheter ett företag med ett starkt varumärke som präglas av långsiktighet, social hållbarhet och samhällsutveckling. Det, tillsammans med mina erfarenheter med kunden, teamet och affären i fokus gör rollen som kommersiell fastighetschef mycket spännande och stimulerande, säger Kasia Ljungberg. 

Stena Fastigheter har under de senaste åren gått från att vara en traditionell förvaltare till att ta en aktiv roll i innovativ och hållbar stadsutveckling. Förtätning och utveckling av hela områden innebär stora möjligheter.

- För oss som kommersiell aktör är relationen till våra kunder en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Vi vill kunna erbjuda nya och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att utvecklas och växa. Kasias erfarenhet och tydliga kundfokus blir en stor tillgång för oss, säger Unni Sollbe, vd Stena Fastigheter Malmö. 

Kasia Ljungberg tillträder sin tjänst den 1/3.