Kanske har vi Sveriges snyggaste kontor?

Vi vill gärna leva som vi lär och i våras valde vårt Stockholmskontor att ta klivet från ett traditionellt kontor bestående av öppet landskap i två plan till ett digitalt hållbart kontor. Nu är vi nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor, rösta gärna!

Vi ville ha ett kontor där medarbetare utvecklas, kan variera sitt arbete efter behov och humör, har kul och känner sig stolta  - där vi gör varandra bra, helt enkelt!

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke vilket har fått prägla konceptet för det nya kontoret - där staden möter parken och arbetet möter hemmet.

Lokalen, ligger i korsningen Vattugatan/Drottninggatan. Från gatan kan kunder och kunders kunder ana Stenas kontor och medarbetare, vilket ger en ödmjuk transparens till verksamheten.  

Kontoret skapar ett möte mellan äkta material och tydliga avgränsningar i de olika miljöerna för att skapa en industriell stadskänsla som möter mjuk grönska i park. Ett kontor där medarbetarna har valfrihet och stor varierantion av miljöer.

Färger och material är noga utvalda för att skapa en ombonad och fridfull miljö med en lite ”hemma-hos” känsla. Medarbetarna ska känna att de är på arbetet men trivs lika bra som om de vore hemma i sitt egna vardagsrum. Varierade miljöer för olika typer av arbete, såsom tysta zoner och mindre arbetsrum, har kompletterats med ytor för samarbete och gemenskap.

Rösta gärna på oss om du, liksom vi, tycker att vi har Sveriges snyggaste kontor.