Säljstart för Kvillered

Vi bygger 252 ljusa lägenheter med öppen planlösning, både hyresrätter och bostadsrätter. Inflyttning startar hösten 2020. Nu startar försäljningen av våra bostadsrätter.

På Fyrklöversgatan i Göteborg utvecklar vi Kvillered. Ett ungt och spännande område med stadspuls och fantastiskt utbud av restauranger, caféer, träning och andra nöjen. Ett enkelt, socialt och trivsamt boende med hela vardagens service på gångavstånd.

 

Bostadsrätter - Säljstart 21 februari 2018

Läs mer på www.boikvillered.se och anmäl ditt intresse för att få mer information och inbjudan till vårt säljstartsevent den 15 februari.


Hyresrätter - Uthyrningsstart sommaren 2019 

Vi publicerar alla våra nyproducerade hyresrätter på Boplats Göteborg. För att kunna söka en lägenhet behöver du vara registrerad på Boplats. Lägenheterna publiceras under sommaren 2019. Inflyttning startar hösten 2020.


​Våra hyresgäster har förtur

Du som bor hos oss idag och har ett förstahandskontrakt har förtur till våra nyproducerade lägenheter i Göteborg. Det gäller både hyresrätter och bostadsrätter. Du kan läsa mer om detta på Mina sidor eller kontakta din uthyrare.

Läs mer på www.stenafastigheter.se/kvillered