Sharkmob expanderar i Malmö – Stena Fastigheter hyr ut ytterligare 2500 m²

Spelföretaget Sharkmob expanderar sina lokaler mitt i centrala Malmö.

Nu är det klart! Stena Fastigheter Malmö och spelföretaget Sharkmob har skrivit ett nytt hyreskontrakt som innebär att Sharkmob expanderar sina lokaler mitt i centrala Malmö.

– Lokalen är en anrik gammal banklokal där vi har behållit delar av bankvalvet och integrerat i ny modern miljö. Vi utökar från ca 500 m² till en 3000 m² stor, sammanhängande lokal. Att vi har lyckats att pussla ihop ytan i en så gammal fastighet med så fint resultat är riktigt häftigt, säger Kasia Ljungberg, fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö.

Sharkmob flyttade in i lokalen på Mäster Johansgatan 2018 och har sedan dess ökat sina lokalytor hos Stena Fastigheter. Och nu är det alltså dags för ytterligare expansion. De nya lokalerna kommer att färdigställas i två etapper och första inflyttningen är planerad till sommaren 2020.

– Det är fantastiskt att Sharkmob, som är ett spännande och innovativt företag väljer att expandera vidare tillsammans med oss på Stena Fastigheter. För oss är det ett kvitto på att kunderna trivs med oss och att vi kan erbjuda flexibla lösningar för kunder i alla utvecklingsfaser, säger Kasia Ljungberg,

Det Malmöbaserade spelbolaget Sharkmob startades 2017 av fem branschveteraner från Malmö. Bolaget har expanderat kraftigt och har på knappt tre år växt till ca 100 anställda. I maj 2019 köptes Sharkmob upp av Tencent Holdings Ltd (0700.HK) som är ett av världens största tech- och gamingföretag.