Stena Fastigheter skapar möten utanför de allsvenska kritade linjerna

Stena Fastigheter i Stockholm/Uppsala bjuder in sina allsvenska samarbetspartners till gemensam aktivitet som lyfter matchen utanför de kritade linjerna, där vi tillsammans har samma vision och mål – ett bättre, tryggare och mer inkluderande samhälle.

Sedan 2019 är Stena Fastigheter huvudpartner till Samhällsmatchen som är Hammarby Fotbolls samlade sociala initiativ och 2021 gick Stena Fastigheter in som huvudpartner till Gränslös Fotboll vilket är IK Sirius samlingsnamn för deras sociala engagemang. Inom de olika partnerskapen har flertalet aktiviteter skapats, allt från karriärdagar till spontan- och nattfotboll.

Nu tar vi nästa steg och bjuder in båda våra samarbetspartners till en första gemensam aktivitet. En aktivitet som vi tillsammans ämnar att fortsätta med övertid och som möjliggör erfarenhetsutbyte och att ha kul tillsammans med fotbollen som verktyg.
 
Första aktiviteten genomförs idag när Gränslös Fotbolls ungdomar från nattfotbollen gemensamt tar sig till Tele2Arena. Förutom att de kommer få se den allsvenska matchen mellan just Hammarby och IK Sirius så kommer de bjudas på både frågesport och mat.