Stena Fastigheter har skapat ett eget CoWork på Drottninggatan 33

Stena Fastigheter, Stena Sessan och delar av Stena Recycling (bland annat Stena Circular Consulting) sitter från och med i måndags, 6 mars, i gemensamma lokaler på Drottninggatan 33 i Stockholm city.

Stena Fastigheter har tillsammans med delar av Stena Recycling (bland annat Stena Circular Consulting) och Stena Sessan flyttat in i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 33, i den egenägda fastigheten Hägern Större 16.

Det är ett helt nyrenoverat, innovativt kontor som fungerar som ett eget Stena CoWork i Stockholm. Ett gemensamt kontor för de tre bolagen där de även välkomnar kollegor från andra delar av Stena-Sfären att komma förbi för en plats vid besök och arbete i Stockholm.

- Det känns väldigt bra att ha kommit på plats i våra nya lokaler på Drottninggatan 33, särskilt att vi nu flyttat in tillsammans med våra vänner på Stena Sessan och Stena Recycling.
Det är ett modernt och innovativt kontor som kommer fungera som ett eget CoWork. Ett behov som vi upptäckte redan på vårt förra kontor, säger Kim Bernheden, fastighetschef MO Norr i Stockholm

Beställare: Stena Fastigheter Stockholm
Arkitekt: Strategisk Arkitektur
Inredning: Inventia
Digitala lösningar: Awaio, Parakey
Totalentreprenör: Zengun
Projektledning: DRIV Projekt