Stena Fastigheter hyr ut sina egna lokaler

Stena Fastigheter har hyrt ut sina egna lokaler på Vattugatan 2 i Stockholm. Avtal är tecknat med Getswish AB som tar över de ca 700 kvadratmeter kontor från och med 1 mars 2023.

Stena Fastigheter har tecknat avtal med Getswish AB om förhyrning av ca 700 kvm kontor på Vattugatan 2 i Stockholm. Det är idag Stena Fastigheter själva som sedan 2018 sitter på dessa ytor. Getswish AB, som redan idag är en kund till Stena Fastigheter, flyttar till de nya ytorna under mars 2023.

- Det känns alltid bra att kunna hjälpa sina kunder att utvecklas. Att kunna lösa deras lokalbehov inom eget bestånd. Detta är en väldigt bra lösning även om vi nu måste se över vår egen framtida kontorsplats, säger Kim Bernheden, fastighetschef på Stena Fastigheter i Stockholm.

- Swish befinner sig i en superspännande tillväxtfas och när vi nyligen växte ur våra befintliga lokaler behövde vi hitta en ny plats att fortsätta vår resa från. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medarbetare moderna lokaler och en central plats att arbeta från, något som Stena Fastigheter varit till stor hjälp med att hitta åt oss, säger Urban Höglund, Vd på Getswish