Succé för Sommarjobbsmässan!

Den 4 februari 2020 arrangerade Stena Fastigheter och Hammarby Fotboll Samhällsmatchens sommarjobbsmässa på Tele2Arena för andra året i rad, vilket blev en succé!

För andra året i rad arrangerade Stena Fastigheter och Hammarby Fotboll Samhällsmatchens sommarjobbsmässa på Tele2Arena. 

I fjol dök 287 arbetssökande ungdomar upp – i år kom närmare 1000 ungdomar och 25 företag var på plats för att rekrytera sommarjobbare. Även arbetsmarknadsministern Eva Nordmark (S) besökte mässan för att inspireras av hur föreningslivet och den privata sektorn kan lösa samhällsutmaningar tillsammans.

Det var fantastiskt att besöka sommarjobbsmässan på Tele2 Arena och inspirerande att se hur ungdomar och företag kan mötas på ett nytt sätt. Sommarjobbet är ofta den försa kontakten med arbetslivet och ger en ovärderlig erfarenhet och kontakter, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark

 

arbetsmarknadsministern sommarjobbsmässanUtöver sommarjobbsmässan bedriver Samhällsmatchen, som är Hammarby Fotbolls samlingsnamn på alla samhällsinsatser som sker utanför de kritade linjerna, bland annat ett integrationsprogram, en blåljusmatch, gåfotboll och spontanfotboll i söderort, tillsammans med oss som huvudpartner i Samhällsmatchen.