Våra projekt för Fisksätra Entré

På parkeringsplatsen, på Fisksätras norra sida, planeras en ny bebyggelse. Som en entré med sitt läge precis intill stationen blandas en ny bebyggelse med den befintliga. Vi kallar den här delen av området för Fisksätra Entré. Här planerar vi att bygga såväl bostads- som hyresrätter samt ett äldreboende och en förskola.
De nya bostäderna binds ihop med det befintliga Fisksätra och skapar en en blandning av olika boendeformer. Här finns en blandning av människor i olika åldrar med olika bakgrunder och erfarenheter som tillsammans skapar en plats som präglas av gemenskap och närhet.

Här finns närheten till varandra. Men också till staden, havet och naturen.

Vad händer just nu? 

Sedan i höstas har de förberedande arbetena för den planerade nybyggnationen pågått. Arbetena innebär att ledningarna under marken ska flyttas och dras om. Därför har det varit en del stök och bök längs Fisksätravägen med avspärrningar och omdirigeringar av trafik och parkering. De förberedande arbetena färdigställs nu under våren och sommaren för att efter sommaren ge plats för att påbörja bygget av de första nya bostäderna.    

Prenumerera på vårt nyhetsbrev