Brf Saltsjöblick

Bo med natur och skärgård utanför knuten. Säljstart 1-2 juni 2022.

BRF SALTSJÖBLICK

ANTAL LÄGENHETER: 67
STORLEKAR: 1-4 RoK
SÄLJSTART: Juni 2022

Säljstartsevent i Fisksätra Folkets Hus den 1 juni kl. 17:00-19:00.
Digital säljstart här på hemsidan 2 juni kl. 18:00-22:00.

Anmäl ditt intresse för uppdateringar och inbjudan till säljstart >

Bo nära hav och skog,
med service alldeles intill

Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort.

Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 

Lägenheterna

Saltsjöblicks lägenheter om 1 till 4 rum och kök är smart planerade med härliga sociala rum, modernt kök och smakfull inredning. Här får du alla de bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, njut av ett helkaklat badrum, askparkett i lägenhetens alla rum och så mycket mer.

Balkonger och fönster öppnar upp mot naturen och från många av lägenheterna är sjöutsikten vidsträckt. Här bor du i ett modernt hem med hög standard i ett nybyggt kvarter som samspelar väl med den kringliggande naturen. Med lummig grönska intill, Saltsjön framför näsan och den öppna trygga innergården så bjuds du in till att njuta av dina omgivningar året runt.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Intresserad?