Brf Saltsjöblick

Bo granne med saltsjön, inflyttning hösten 2024.

Nu släpper vi ännu fler lägenheter!

Bo vackert och naturnära med Saltsjön framför näsan. Lägenheterna är moderna och ljusa med hög standard. Nu släpper vi ytterligare 26 till försäljning. Hitta ditt framtida hem i lägenhetsväljaren, och var redo att göra din köpanmälan den 8 februari.

Digital köpanmälan öppnar kl 19.00 den 8 februari

Hoppa över tabell
Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Ansvarig mäklare

070-434 99 19
Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Ansvarig mäklare

070-884 09 92

BRF SALTSJÖBLICK

ANTAL LÄGENHETER: 67
STORLEKAR: 1-4 RoK
YTA: 23-95 kvm
STATUS: Till försäljning
VISNING I VISNINGSBODEN: Onsdag 1/2 kl. 17:00-18:00
Nästa säljsläpp: Digital köpanmälan öppnar den 8 februari

Visning sker i Stena Fastigheters visningsbod i Fisksätra, intill Fisksätra Folkets Hus.
Hitta hit

Hör gärna av dig direkt till ansvarig mäklare för att boka privat visning.

Lägenhetsväljare

Prislista

Snart kan du göra din köpanmälan!

Onsdag 5 februari - Öppet hus i Folkets Hus

16.00-17.00 - Öppet hus i Fisksätra Folkets Hus. Välkommen hit för att träffa mäklarna och personal från Stena Fastigheter. Vi besvarar dina frågor, hjälper dig att hitta rätt lägenhet och förbereder dig inför onsdagens köpanmälan.

Onsdag 8 februari - Köpanmälan öppnar

17.00-18.00 - Träffa mäklare och rådgivare från Handelsbanken i vår visningsbod i Fisksätra. Förbered dig inför den digitala köpanmälan och få hjälp med att hitta rätt lägenhet samt svar på dina frågor om finansiering, lån och annat.

19.00 - Nu öppnar den digitala köpanmälan för nästa säljetapp i Saltsjöblick. Gör din köpanmälan för att få erbjudande om att köpa en lägenhet i Saltsjöblick. Läs mer om hur den digitala köpanmälan går till.

Redan nu kan du se de kommande lägenheternas planlösningar och pris i hemväljaren här ovanför. 

Bo nära hav och skog,
med service alldeles intill

Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort.

Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 

Lägenheterna

Saltsjöblicks lägenheter om 1 till 4 rum och kök är smart planerade med härliga sociala rum, modernt kök och smakfull inredning. Här får du alla de bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, njut av ett helkaklat badrum, askparkett i lägenhetens alla rum och så mycket mer.

Balkonger och fönster öppnar upp mot naturen och från många av lägenheterna är sjöutsikten vidsträckt. Här bor du i ett modernt hem med hög standard i ett nybyggt kvarter som samspelar väl med den kringliggande naturen. Med lummig grönska intill, Saltsjön framför näsan och den öppna trygga innergården så bjuds du in till att njuta av dina omgivningar året runt.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Ett fantastiskt läge, helt enkelt

Fisksätra har ett fantastiskt läge med närhet till havet och skogen. Ta ett dopp vid Badholmen, njut av årstiderna i skogen och åk långfärdsskridskor på Lännerstasundet när isen har lagt sig. I området ligger så klart också flera inbjudande lekplatser, grönområden och hundrastgårdar för våra fyrbenta vänner.

Det mesta är nära i Fisksätra. Och nästan oavsett vilka intressen du har kan du att hitta något spännande att göra i närheten. Här finns museer, fotbollsplaner, badplatser, shopping, fritidsgård, naturreservat, konstupplevelser, bibliotek, båtliv, boulebanor. 

Välkommen hem! 

Tryggt köp med bostadsgaranti

Stena Fastigheter garanterar att du som köper en bostadsrätt av oss har möjlighet att hyra en bostad hela vägen fram till inflyttning. Vi erbjuder en hyresrätt i vårt bestånd medan du väntar på att få flytta in i din nyproducerade bostadsrätt. 

Detta underlättar för dig som ska sälja en befintlig bostad. Med bostadsgarantin kan du i lugn och ro genomföra försäljningen när tajmingen känns rätt, utan att riskera att stå utan bostad fram till inflyttning. Även du som ska lämna en hyresrätt eller annat boende kan tryggt veta att vi vid behov hjälper dig med bostad fram till inflyttning. 

Vi erbjuder en hyresrätt i aktuellt storstadsområde, och i den mån det är möjligt erbjuds du hyresrätt i samma närområde som bostadsrätten du tecknat förhandsavtal för.

Du kan när som helst kontakta ansvarig mäklare för mer information. 

Läs mer för regler och villkor 

Broschyr

Läs mer om Saltsjöblick här, klicka upp broschyren i helskärm och bläddra.

 

Fyll i formuläret